SUOMEN
GOLFLIITTO

Koko Suomi golfaa taas vuonna 2022!

Vuoden 2022 teemapäivät:
22.5. Golf50+
12.6. Naisten Sunnuntai
21.8. Seuran Mestikset
2.10. Junnujen kauden tunnelmat

Golfliitto toteuttaa valtakunnallista lajimarkkinointia teemapäivien ajankohtina ohjaamalla ihmisiä Aloittajan oppaan digitaaliseen versioon osoitteessa kokosuomigolfaa.fi.

Seurat voivat lähettää kuvia ja videoita omista Koko Suomi Golfaa -tapahtumapäivistään Golfliittoon. Golfliitto tekee niistä koosteen, ja jakaa tunnelmia niistä somekanavissaan. Kuvat ja videot voi lähettää osoitteeseen vetovoima@golf.fi.

Voitte myös varata tapahtumiinne Koko Suomi golfaa -somistusmateriaaleja. Oheisesta koosteesta näette, mitä voimme tarjota käyttöönne tapahtumapäiville. Ainoa kustannus seuralle tästä on materiaalien palautuspostituskulut. Huomioittehan, että lainattavia materiaaleja on rajallinen määrä, minkä vuoksi kaikkia toiveita emme ehkä pysty toteuttamaan. Materiaalit varataan tästä linkistä.

UUTTA KAUDELLA 2022!!

KSG -TORIKIERTUE 2022 – nähdäänkö torilla?
Viedään golf pois kentiltä turuille ja toreille!
Onko teillä päin suosittuja markkinoita, urheilukisoja tai toritapahtumia yleisölle? Tehdään sinne yhdessä lajitutustuminen!

Seuratoimijapäivillä esitellyn konseptin visiona on, että haluaisimme tukea golfyhteisöjä lajitutustumisten järjestämisessä ei-golftapahtumissa ympäri Suomea. Katso aiheesta tallenne täältä.

Olennaista on, että paikallinen golfseura(t) on mukana tuomassa konkreettista linkkiä harrastuksen jatkamiseen. Konkretia voi olla esimerkiksi esite, kutsu tutustumisiltaan tai ohjattuun kokeiluun kentälle. Golfliitto tarjoaa rekvisiittaa ja ideoita varsinaiselle toimintapisteelle, kuten Dartstaulu, Puistogolf, puttimatto jne. Mahdollisuuksien mukaan myös Golfliiton toimihenkilöt ovat käytettävissä toritapahtumassa paikan päällä.

Golfliitto tarjoaa:
– somistus ym. rekvisiitta
– ideoita toteutukseen
– mahdollisuuksien mukaan apuvoimia tapahtumaan

Golfseura(t) tuo:
– 2-5 henkilöä seurasta
– paikallisosaamisen ja innostuksen
– selkeä polku tutustumisen jatkamiseen seurassa
– esitteet

Ilmoita ehdotuksesi päivämäärineen Golfliiton Vetovoimatiimille, niin jatketaan sparraamista! vetovoima@golf.fi

VALMIS TAPAHTUMAKONSEPTI: LÄHIPELITREENI
Olemme luoneet seurojen avuksi kokonaisvaltaisen Lähipelitreeni-tapahtumakonseptin, joita seurat voivat hyödyntää teemapäivissä, toimikuntien järjestämissä tapahtumissa ja lajikokeiluissa.

Materiaaleista löytyy A4– ja A3-kokoiset mainokset, joista QR-linkki johdattaa Golfliiton YouTuben Lähipelitreenin ohjevideoihin. QR-linkkejä löytyy suoraan jokaisen harjoitteen omaan videoon, mutta myös koko Lähipelitreenin kokonaisuuden soittolistalle. Lähipelitreenin yleismainoksen toiseen versioon on jätetty tilaa seuran omille tiedoille. Treeniohjeista löytyvät myös kirjallisena versiot.

Kaikki Lähipelitreenin liittyvät materiaalit löytyvät Sharepointista, treeniohjevideot löytyvät myös Golfliiton YouTubesta. Valmiita mainosmateriaaleja kannattaa hyödyntää ilmoitustauluilla tai esimerkiksi seuran omissa somekanavissa. Sharepointista löytyvät myös eri teemapäivien markkinointia varten kuvia ja videoita.