SUOMEN
GOLFLIITTO

Koko Suomi golfaa edelleen käyttökelpoinen slogan!

Kaudelle 2023 ei ole erikseen määritettyjä Koko Suomi golfaa -päiviä. Jokainen seura voi järjestää Koko Suomi golfaa -sloganin alla olevia päiviä haluaminaan ajankohtina.

Golfliitto toteuttaa valtakunnallista lajimarkkinointia pitkin kautta ohjaamalla ihmisiä Aloittajan oppaan digitaaliseen versioon osoitteessa kokosuomigolfaa.fi.

Voitte varata tapahtumiinne Koko Suomi golfaa -somistusmateriaaleja. Oheisesta koosteesta näette, mitä voimme tarjota käyttöönne tapahtumapäiville. Ainoa kustannus seuralle tästä on materiaalien palautuspostituskulut. Huomioittehan, että lainattavia materiaaleja on rajallinen määrä, minkä vuoksi kaikkia toiveita emme ehkä pysty toteuttamaan. Materiaalit varataan tästä linkistä.

VALMIS TAPAHTUMAKONSEPTI: LÄHIPELITREENI
Olemme luoneet seurojen avuksi kokonaisvaltaisen Lähipelitreeni-tapahtumakonseptin, joita seurat voivat hyödyntää teemapäivissä, toimikuntien järjestämissä tapahtumissa ja lajikokeiluissa.

Materiaaleista löytyy A4- ja A3-kokoiset mainokset, joista QR-linkki johdattaa Golfliiton YouTuben Lähipelitreenin ohjevideoihin. QR-linkkejä löytyy suoraan jokaisen harjoitteen omaan videoon, mutta myös koko Lähipelitreenin kokonaisuuden soittolistalle. Lähipelitreenin yleismainoksen toiseen versioon on jätetty tilaa seuran omille tiedoille. Treeniohjeista löytyvät myös kirjallisena versiot.

Kaikki Lähipelitreenin liittyvät materiaalit löytyvät Sharepointista, treeniohjevideot löytyvät myös Golfliiton YouTubesta. Valmiita mainosmateriaaleja kannattaa hyödyntää ilmoitustauluilla tai esimerkiksi seuran omissa somekanavissa. Sharepointista löytyvät myös eri teemapäivien markkinointia varten kuvia ja videoita.