SUOMEN
GOLFLIITTO

Koko Suomi golfaa taas vuonna 2021!

Entinen Koko Suomi golfaa -viikko muuttuu kaudella 2021 kuukausittaisiksi teemapäiväksi.

Ilmoitathan tapahtumasi mukaan Lyytissä, niin tiedämme mitä tapahtuu ja missä! Lomakkeella voi alustavasti varata liiton materiaaleja (Dartz, Puistogolf, messupöydät..).

Golfliitto toteuttaa valtakunnallista lajimarkkinointia teemapäivien ajankohtina, ja ohjaa ihmisiä Aloittajan oppaaseen kokosuomigolfaa.fi sekä kokeilemaan lähimmälle golfkentälleen.

TEEMANA LÄHIPELITREENI
Tänä vuonna Koko Suomi golfaa Lähipelitreenin tahtiin. Olemme luoneet seurojen avuksi kokonaisvaltaisen Lähipelitreeni-tapahtumakonseptin, joita seurat voivat hyödyntää teemapäivissä, toimikuntien järjestämissä tapahtumissa ja lajikokeiluissa.

Materiaaleista löytyy A4– ja A3-kokoiset mainokset, joista QR-linkki johdattaa Golfliiton YouTuben Lähipelitreenin ohjevideoihin. QR-linkkejä löytyy suoraan jokaisen harjoitteen omaan videoon, mutta myös koko Lähipelitreenin kokonaisuuden soittolistalle. Lähipelitreenin yleismainoksen toiseen versioon on jätetty tilaa seuran omille tiedoille. Treeniohjeista löytyvät myös kirjallisena versiot.

Kaikki Lähipelitreenin liittyvät materiaalit löytyvät Sharepointista, treeniohjevideot löytyvät myös Golfliiton YouTubesta. Valmiita mainosmateriaaleja kannattaa hyödyntää ilmoitustauluilla tai esimerkiksi seuran omissa somekanavissa.

Sharepointista löytyvät myös eri teemapäivien markkinointia varten kuvia ja videoita.