SUOMEN
GOLFLIITTO

Edustustehtävät

Edustustehtäviä ovat kaikki ne kilpailutapahtumat, joihin Golfliitto nimeää edustajan/edustajat. Näihin kilpailuihin valitaan pelaajat ennalta ilmoitettujen kriteerien perusteella. Jos tällaisia kriteerejä ei ole erikseen ilmoitettu, valitaan pelaajat valmennusjohdon harkinnalla tai kilpailukutsun edellyttämällä tavalla. Edustusjoukkueiden valintakriteerit löytyvät ”Edustusjoukkueiden valintakriteerit”-sivuilta.

Muut kansainväliset kilpailut

Kansainvälisiin kilpailuihin voivat osallistua kaikki pelaajat, jotka täyttävät kyseisen kilpailun osanottokriteerit. Kilpailuissa voi olla maakohtaisia kiintiöitä tai rajoitteita. Mahdollisissa valintatilanteissa ratkaisuoikeus on Golfliitolla.

Kun haluat osallistua kansainväliseen kilpailuun toimi seuraavasti: Ilmoittautumislomakkeita ja lisätietoja kilpailuista saat joko golf.fi-sivuilta, Golfliiton toimistosta tai suoraan kyseistä kilpailua järjestävän tahon verkkosivuilta. Huomioithan, että ilmoittautumisaika kansainvälisiin kilpailuihin päättyy usein jo 1 kk ennen ensimmäistä kilpailupäivää. Täytä kilpailun ilmoittautumislomake ja palauta se suoraan kilpailun järjestäjälle lomakkeessa ilmoitetulla tavalla. Jos kilpailumääräys vaatii, että ilmoittautumisen tulee olla Golfliiton vahvistama, tulee lomake lähettää Golfliittoon viimeistään KAKSI VIIKKOA ennen ilmoittautumisen päättymistä.

EGA:n kalenterin ulkopuolisista kilpailuista voidaan myöntää Finnish Junior Amateur Ranking -pisteitä Golfliiton harkinnalla. Hakemus ja täydellinen tulosluettelo tulee toimittaa Golfliittoon viimeistään 14 pv kilpailutapahtuman jälkeen osoitteeseen: mika.wikstrom@golf.fi

Lisätietoja kansainvälisistä kilpailuista:
Juha Juvonen, Mika Wikström ja Eero Kangasniemi