SUOMEN
GOLFLIITTO

Lähipelitesti

Golfliiton lähipelitestin tavoitteena on aktivoida junioreita harjoittelemaan.

Lähipelitesti nettikuva

Lähipelitesti on suunnattu kaikentasoisille pelaajille. Materiaalia voidaan hyödyntää esimerkiksi seuran yhteisissä harjoituksissa sekä erilaisissa tapahtumissa. Eritasoiset taitomerkit kannustavat omatoimiseen harjoitteluun sekä osallistumaan testiin.

Lähipelitesti koostuu kahdeksasta keskeisestä lyöntisuorituksesta viheriöllä ja sen ympäristössä. Testiin on valittu juuri ne lyönnit, joita useimmiten tarvitaan kierroksella.

Golfliiton Lähipelitestiä ei enää kokonaisuudessaan myydä, mutta seurat voivat kysyä puuttuvia materiaaleja tai taitomerkkejä Mika Hollolta, mika.hollo@golf.fi.

Tulosta Lähipelitestin tuloskortti A4-kokoisena

Junior Green Card

Junior Green Card on lapsen tai nuoren välivaihe kohti virallista golfin Green cardia. Seurat voivat halutessaan soveltaa sitä omaan toimintaympäristöönsä.

Lasten ja nuorten Green Card -uudistuksen tavoitteena on lisätä golfin vetovoimaa tekemällä lapsen ja nuoren lajin aloittamisesta mahdollisimman positiivinen, hauska ja mielenkiintoinen kokemus. Uudistuksen ja siihen liittyvän ohjeistuksen tavoitteena on myös antaa seuroille ja kenttäyhtiöille ideoita siitä, miten nämä yhteistyössä voisivat halutessaan rakentaa olosuhteita tukemaan tavoitetta.

Green card -ohjeistus 2014
Green card ohjeistus – lapset ja nuoret
Junior Green Card

Vuokrattavat materiaalit

Golfseuroilla on mahdollisuus vuokrata Birdieball -kohteita Golfliitolta. Kovan kolmikon muodostavat hirmulisko Golfzilla ja kenguru Kengu. Pakettiin kuuluu verkkovirralla toimiva puhallin sekä birdiepallot.

Lisäksi Golfliitto vuokraa puhallettavaa Golf-Dartz tarrataulua. Mukaan settiin kuuluu myös muovimailoja ja tarrapalloja.

Kohteilla saa näyttävyyttä ja lisäaktiviteettia tapahtumiin toreilla, puistoissa, harjoitusalueilla ja liikuntasaleissa. Vuokra kunkin kohteen osalta on 50 euroa + toimituskulut.

Tiedustelut Pia Kangasmäkioffice@golf.fi.