SUOMEN
GOLFLIITTO

Lähipelitesti

Golfliiton Lähipelitestin tavoitteena on aktivoida junioreita harjoittelemaan. Olympiavuonna 2016 Lähipelitestin ympärille rakennettiin junioreille aktiivista kilpailutoimintaa niin seura- ja aluetasolla kuin kansallisesti. Lähipelitestin kilpailujärjestelmä tuodaan osaksi kilpailutapahtumia, Kansallista Golfviikkoa ja juniorigolfohjelman taitotestiä.

Lähipelitesti nettikuva

Lähipelitesti on suunnattu kaikentasoisille pelaajille. Materiaalia voidaan hyödyntää esimerkiksi seuran yhteisissä harjoituksissa sekä erilaisissa tapahtumissa. Eritasoiset taitomerkit kannustavat omatoimiseen harjoitteluun sekä osallistumaan testiin.

Lähipelitesti koostuu kahdeksasta keskeisestä lyöntisuorituksesta viheriöllä ja sen ympäristössä. Testiin on valittu juuri ne lyönnit, joita useimmiten tarvitaan kierroksella.

Lähipelitestipaketin hinta on 249 euroa (sis. alv + toimitus kotimaahan)
Lisätietoa Lähipelitestistä ja tilausohjeet
Tulosta Lähipelitestin tuloskortti A4-kokoisena

Junior Green Card

Junior Green Card on lapsen tai nuoren välivaihe kohti virallista golfin green cardia. Seurat voivat halutessaan soveltaa sitä omaan oimintaympäristöönsä.

Lasten ja nuorten Green Card -uudistuksen tavoitteena on lisätä golfin vetovoimaa tekemällä lapsen ja nuoren lajin aloittamisesta mahdollisimman positiivinen, hauska ja mielenkiintoinen kokemus. Uudistuksen ja siihen liittyvän ohjeistuksen tavoitteena on myös antaa seuroille ja kenttäyhtiöille ideoita siitä, miten nämä yhteistyössä voisivat halutessaan rakentaa olosuhteita tukemaan tavoitetta.

Green card -ohjeistus 2014
Green card ohjeistus – lapset ja nuoret
Junior Green Card

Herra Hakkaraisen Junior Green Card

Junior Green Cardista on tehty myös alle 10 vuoden ikäisille suunnattu Herra Hakkaraisen Junior Green Card. Sisältö ja käyttö on yhteneväinen Junior Green Cardin kanssa, mutta kuvitus on tehty vetoamaan nuorempiin junioreihin.

Herra Hakkarainen Junior green card

Vuokrattavat materiaalit

Golfseuroilla on mahdollisuus vuokrata birdieball -kohteita Golfliitolta. Kovan kolmikon muodostava hirmulisko Golfzilla, virtahepo Hippo ja kenguru Kengu.

Kohteilla saa näyttävyyttä ja lisäaktiviteettia tapahtumiin toreilla, puistoissa, harjoitusalueilla ja liikuntasaleissa. Vuokra kunkin kohteen osalta on 50 euroa + toimituskulut. Pakettiin kuuluu verkkovirralla toimiva puhallin sekä birdiepallot.

Lisäksi Golfliitto vuokraa puhallettavaa golf-darts tarrataulua. Mukaan settiin kuuluu myös muovimailoja ja tarrapalloja.

Tiedustelut Pia Kangasmäkioffice@golf.fi.