SUOMEN
GOLFLIITTO

eBirdie on Suomen Golfliiton, liiton alaisten jäsenseurojen sekä niiden jäsenten golfsovellus.

eBirdie on ilmainen ja helposti tavoittava viestintäkanava seurojen käyttöön. Sovelluksia on aktiivisessa käytössä jo 100 000 kappaletta.

eBirdie sai toukokuussa myös helppokäyttöisen tuloskortin, jolla voi palauttaa kotimaassa pelatut tasoituskierrokset itselle. Uuden version päivityksen jälkeen eBirdie-sovelluksen etusivun oikeaan reunaan ilmestyy Pelaa-nappi, jossa on kynän kuva. Tuloskorttiin pääsee painamalla siitä.

Lisätietoa tuloskortista päivitetään eBirdie-sivuille.

Onko kysymyksiä? Asiakastuki auttaa!
Seurojen asiakastuki
: ebirdie@golf.fi

eBirdie-palvelu

eBirdie-sovellusta ja sen viestejä ja tarjouksia hallitaan eBirdie-palvelun (entinen verkkotietopalvelu) kautta. Samassa paikassa aktivoidaan myös pelaajien jäsenyydet ja voidaan manuaalisesti muokata tasoituksia. Kirjautumistunnukset on lähetetty seuroille.

eBirdie-palvelusta löytyvät kenttätiedot peilautuvat suoraan eBirdie-sovelluksen tuloskorttiin kuten muihinkin tuloskorttipalveluihin. Tästä syystä kannattaa varmista niiden ajantasaisuus ja tehdä tarvittaessa muutospyyntö liittoon.

Lataa eBirdie-palvelun ohjemanuaali on materiaalipankissa. Käyttöoppaassa on selitetty kohta kohdalta pelaajien jäsenkorttien aktivoiminen sekä viestien ja tarjousten tekeminen. Lähetetyn viestin tai tarjouksen perässä näkyy myös lukijamäärä.
Uutena toimintona on mahdollista myös pelaajan tasoituksen muokkaaminen.

WHS-tasoitusjärjestelmä

Suomi siirtyi helmikuussa 2020 maailmanlaajuisen tasoitusjärjestelmään (WHS), jolloin tasoituslaskenta siirtyy seurajärjestelmistä Golfliiton tietojärjestelmään.
Pelaaja näkee eBirdiestä vaivattomasti voimassaolevan tasoituksensa, ja lisäksi tasoitus- ja kierroshistoriansa Tasoitus-ikonin alta. Sovelluksessa voi myös rekisteröidä omia tasoituskierroksia kotimaan kentiltä.
Lisää WHS-tietoa ja sen vaikutuksia TÄÄLTÄ.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Mitä hyötyä eBirdie-sovelluksesta on?+
Onko vakuutus voimassa, jos pelaajalla ei ole eBirdie-sovellusta?+
Onko eBirdie-sovellus pakko olla, jotta pääsee pelaamaan vieraskentille?+
Voiko eBirdie-sovellusta käyttää ulkomailla?+
Mitä tietoja sovellukselle luovutetaan?+
Mistä saan tunnukset eBirdie-palveluun?+