SUOMEN
GOLFLIITTO

TAVOITE

  • TOP 50 MAAILMASSA

Pelaajamme sijoittuvat jatkuvasti maailman 50 parhaan joukkoon kaikilla tasoilla. Meidän valmennusprosessimme ja -palvelumme vastaavat TOP 50 tasoa maailmassa. Tarjoamme erinomaista tukea pelaajillemme ja heidän valmentajilleen, jotta he pystyvät saavuttamaan tämän tavoitteen.

ARVOT

  • SUOMALAINEN

Arvostamme kovaa työtä. Meistä välittyy rohkeus toteuttaa asioita ja olemme ylpeitä juuristamme.

  • INNOSTAVA

Toimintamme on innostavaa ja motivoivaa. Intohimolla ja yhdessä tekemällä saavutamme tavoitteemme.

  • SITOUTUNUT

Sitoudumme Team Finlandin toimintaan ja tavoitteisiin. Luotamme valitsemaamme suuntaan.

  • URHEILULLINEN

Olemme fyysisesti ja henkisesti tasapainossa. Kunnioitamme lajin teknisiä ja taktisia vaatimuksia.

TEAM FINLAND -VALMENNUSRYHMÄT

  • Olympiaryhmä

valitaan projektiluontoisesti Olympiarankingin voimassaoloaikana. Valituilla urheilijoilla on realistiset edellytykset saavuttaa paikka seuraaviin olympiakisoihin. Toiminta Olympiaranking –jakson aikana koostuu valmennusleireistä, ohjatuista harjoituksista ja henkilökohtaisten prosessien tukemisesta.

  • Pro-ryhmä

Valinnat tehdään, kun kiertueiden pelioikeudet varmistuvat. Koostuu pelaajista, joilla on joko pelioikeus jollekin kansainväliselle kiertueelle, tai he ovat juuri siirtyneet/siirtymässä amatöörien liittovalmennusryhmistä ammattilaiseksi. Ryhmä on tarkoitettu pääasiassa nuorille (alle 30-vuotiaille) ammattilaisille, kuitenkin enintään 5 vuodeksi. Myös tulorajat on mahdollista asettaa. Pelaajia tuetaan henkilökohtaisissa prosesseissa ja heille tarjotaan Team Finland -asiantuntijapalveluita.

  • Miesten ja naisten liittovalmennusryhmät

Valinnat vuosittain syyskuun loppuun mennessä. Pelaajat tavoittelevat menestystä ja etenemistä kansainvälisellä tasolla kohti maailman TOP50. Osalla on tavoitteena ammattilaisgolf lyhyellä aikavälillä ja osa valitsee reitin yliopistogolfin kautta. Pelaajat osallistuvat kansainvälisiin kilpailuihin ja mittaavat tasoaan myös ammattilaiskentillä. Ryhmä on tarkoitettu maamme parhaille alle 25-vuotiaille amatööreille, jotka tavoittelevat ammattilaisuraa.

  • Poikien ja tyttöjen liittovalmennusryhmät

Valinnat vuosittain syyskuun loppuun mennessä. Urheilijat opettelevat elämään huippu-urheilijan arkea ja hakevat kokemusta kansainvälisestä kilpagolfista sekä sen vaatimuksista. Kilpailutuki myönnetään henkilökohtaisen tason ja valmennusprosessin mukaan. Ryhmä on tarkoitettu maamme parhaille alle 18-vuotiaille amatööreille, joiden tavoitteena on kansainvälinen kilpagolf.

  • Alueelliset akatemiaryhmät

Valinnat vuosittain syyskuun loppuun mennessä. Toimivat seitsemällä alueella ympäri Suomea. Toiminnassa keskitytään urheilijan elämän perusasioihin ja tutustutaan kansainvälisen kilpagolfin vaatimustasoon. Ryhmät on tarkoitettu alueiden parhaille 10-16 vuotiaille kilpapelaajille.