SUOMEN
GOLFLIITTO

Golfliiton jäsenseuran jäsenyys sisältää pelaajille merkittäviä etuja ja palveluja, joihin voit tutustua tarkemmin yllä olevan kuvan numeroita klikkaamalla.

Pelaajan vakuutusturva

op-2014-logopohjaGolfliiton jäsenmaksuun kuuluva vakuutusturva on yksi keskeisimpiä Golfliiton tarjoamia palveluita. Vakuutuspalvelu tarjotaan kaikkien Golfliiton jäsenseurojen jäsenille. Liiton vakuutuskumppanina on ollut jo vuosikymmeniä Pohjola. Golfarin vakuutusturva pitää sisällään sekä tapaturma- että vastuuvakuutuksen.

  • Tapaturmavakuutus kattaa vamman hoitokulut kaikkialla maailmassa.
  • Vastuuvakuutus korvaa toiselle aiheutetun henkilö- ja esinevahingon Euroopassa.

Katso tuoteseloste:

Vakuutusturva
Försäkringsskydd
Insurance cover

Vastuuvahinkoilmoituksen voit ladata tästä: Vastuuvahinkoilmoitus

Hertzin etu Golfliiton jäsenille 

Hertz tarjoaa jopa -15% alennuksen vuokra-autoista!

Liity myös palkittuun kanta-asiakasohjelmaamme ja saat rahanarvoisia etuja, kuten lisäkuljettajan veloituksetta ja 25 % alennusta lastenistuimista. Hertz Gold Plus Rewards -jäsenenä nautit erityiskohtelusta. Saat nopeutta varauksiin ja vuokrauksiin kulkemalla helposti jonon ohi. Lisäksi voit kerryttää pisteitä. Liittyminen on ilmaista!

Klikkaa Golfliiton jäsenetuun TÄSTÄ.

Viking Linen pysyvä jäsenetu

VIKING LINE TARJOAA EDULLISET JÄSENHINNAT GOLFMATKOILLE RUOTSIIN JA BALTIAAN

viking_PJEViking Line tarjoaa asiakkaille matkustus-, virkistys- ja rahtipalveluja. Viime vuonna Viking Line kuljetti yli 6,5 miljoonaa matkustajaa. Joulukuussa 2014  laivaan astui Viking Linen 200 000 000:s matkustaja. Yhtiö tarjoaa markkinoiden vetovoimaisimpia lyhytkestoisia matkoja ja kehittää tuotteittaan yhdessä asiakkaidensa kanssa. Viking Line panostaa erityisesti asiakkaille tärkeisiin seikkoihin; hyvään palveluun, hyvään viihteeseen ja hyvään ruokaan.

Golfliiton yhteistyökumppanina Viking Line tarjoaa edulliset jäsenhinnat Ruotsiin tai vaikka pidemmällekin Eurooppaan golfmatkaa suunnitteleville golfseurojen jäsenille.

Tutustu Viking Linen tarjoukseen tästä: Helsinki-Tukholma, Turku-Tukholma ja Helsinki-Tallinna risteilyjen ja reittimatkojen jäsentarjoushinnat.