SUOMEN
GOLFLIITTO

Golfliiton jäsenseuran jäsenyys sisältää pelaajille merkittäviä etuja ja palveluja, joihin voit tutustua tarkemmin yllä olevan kuvan numeroita klikkaamalla.

Pelaajan vakuutusturva

op-2014-logopohjaGolfliiton jäsenmaksuun kuuluva vakuutusturva on yksi keskeisimpiä Golfliiton tarjoamia palveluita. Vakuutuspalvelu tarjotaan kaikkien Golfliiton jäsenseurojen jäsenille. Liiton vakuutuskumppanina on ollut jo vuosikymmeniä Pohjola. Golfarin vakuutusturva pitää sisällään kattavan tapaturma- ja vastuuvakuutuksen.

  • Tapaturmavakuutus kattaa vamman hoitokulut kaikkialla maailmassa.

Toimi näin, jos tapaturma käy kentällä:

  1. Ota yhteyttä Terveysmestariin puhelimitse tai sovelluksen chatissa. Palvelu on avoinna Pohjola Sairaala -sovelluksen chatissa ja puhelimitse 0100 5225 joka päivä klo 7-23.
  2. Asiantuntija arvioi oireesi ja ohjaa sinut tarvittaessa suoraan oikeanlaiseen hoitoon. Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät omahoito-ohjeet.
  3. Saat tiedon, mitä OP:n vakuutuksesi kattaa. OP:n vakuutusasiakkaana voit saada myös korvausratkaisun heti asioinnin aikana.
  • Vastuuvakuutus korvaa toiselle aiheutetun henkilö- ja esinevahingon kaikkialla maailmassa.

Toimi näin, jos vahinko käy kentällä:

  1. Tee vahinkoilmoitus, jotta korvauskäsittely saadaan vireille
  2. Vastuuvahinkoilmoituksen voit ladata tästä: Vastuuvahinkoilmoitus

Lisätietoja sivulta www.op.fi ja OP:n palvelunumerosta 0303 0303.

Katso tuoteseloste:
Vakuutusturva
Försäkringsskydd
Insurance cover

Hertzin edut Golfliiton jäsenille 

Hertz tarjoaa jopa -15% alennuksen vuokra-autoista! 

Liity myös palkittuun kanta-asiakasohjelmaamme ja saat rahanarvoisia etuja, kuten lisäkuljettajan veloituksetta ja 25 % alennusta lastenistuimista. Hertz Gold Plus Rewards -jäsenenä nautit erityiskohtelusta. Saat nopeutta varauksiin ja vuokrauksiin kulkemalla helposti jonon ohi. Lisäksi voit kerryttää pisteitä. Liittyminen on ilmaista!

Klikkaa Golfliiton jäsenetuun TÄSTÄ.

Hertz MiniLeasing golfareille ja seuroille – auto kuukaudesta kahteen vuoteen

MiniLeasing on järkevä tapa vuokrata auto tilapäiseen tarpeeseen, oli kyse sitten pienestä tai suuresta autosta. Minimi vuokra-aika on vain 30 vuorokautta, minkä jälkeen voit palauttaa auton milloin vain.
Kuukausihinta sisältää mm. kattavan kilometripaketin, 24/7-tiepalvelun sekä vakuutukset. Tällä tavalla voit säästää autokuluissa maksamalla auton käytöstä ainoastaan niiltä kuukausilta, jolloin autolle on tarvetta.
Vuokraukset räätälöidään halutessasi tarpeidesi mukaisesti, ja käytössäsi on koko laaja autokalustomme.
Muistathan käyttää Golfliiton alennustunnistetta (CDP) 883318. Lue lisää

Sector Alarmin etu Golfliiton jäsenille

Suojaa kotisi ja nauti huolettomasta pelaamisesta! 

Kodin hälytysjärjestelmä tuo turvaa palojen, murtojen ja monien muiden vahinkojen varalta. Tilaa nyt ja saat aloituspaketin kameralla hintaan 0 € ja yhden ilmaisimen kaupan päälle!

Klikkaa Golfliiton jäsenetuun TÄSTÄ.

Tarjous koskee Suomen Golfliiton jäseniä. Tarjous on voimassa 30.9.2019 asti. Kampanja-aika on 2.4.-30.9.2019. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu koskee uusia tilauksia.

Viking Linen pysyvä jäsenetu

VIKING LINE TARJOAA EDULLISET JÄSENHINNAT GOLFMATKOILLE RUOTSIIN JA BALTIAAN

viking_PJEViking Line tarjoaa asiakkaille matkustus-, virkistys- ja rahtipalveluja. Viime vuonna Viking Line kuljetti yli 6,5 miljoonaa matkustajaa. Joulukuussa 2014  laivaan astui Viking Linen 200 000 000:s matkustaja. Yhtiö tarjoaa markkinoiden vetovoimaisimpia lyhytkestoisia matkoja ja kehittää tuotteittaan yhdessä asiakkaidensa kanssa. Viking Line panostaa erityisesti asiakkaille tärkeisiin seikkoihin; hyvään palveluun, hyvään viihteeseen ja hyvään ruokaan.

Golfliiton yhteistyökumppanina Viking Line tarjoaa edulliset jäsenhinnat Ruotsiin tai vaikka pidemmällekin Eurooppaan golfmatkaa suunnitteleville golfseurojen jäsenille.

Tutustu Viking Linen tarjoukseen tästä: Helsinki-Tukholma, Turku-Tukholma ja Helsinki-Tallinna risteilyjen ja reittimatkojen jäsentarjoushinnat.