SUOMEN
GOLFLIITTO

Golfliiton jäsenseuran jäsenyys sisältää pelaajille merkittäviä etuja ja palveluja, joihin voit tutustua tarkemmin yllä olevan kuvan numeroita klikkaamalla.

Pelaajan vakuutusturva

Golfliiton jäsenmaksuun kuuluva vakuutusturva on yksi keskeisimpiä Golfliiton tarjoamia palveluita. Vakuutuspalvelu tarjotaan kaikkien Golfliiton jäsenseurojen jäsenille. Liiton vakuutuskumppanina on ollut jo vuosikymmeniä Pohjola Vakuutus. Golfarin vakuutusturva pitää sisällään kattavan tapaturma- ja vastuuvakuutuksen 15 000 euroon saakka. Pohjola Sairaala on nyt osa Pihlajalinnaa ja yhdessä muiden terveyskumppanien kanssa tarjoamme myös jatkossa erinomaisen sujuvan hoitopolun.

Tapaturmavakuutus kattaa vamman hoitokulut kaikkialla maailmassa.

TOIMI NÄIN, JOS TAPATURMA KÄY KENTÄLLÄ:

 1. Saat Pohjola Terveysmestarilta asiantuntijan arvion oireistasi ja sinut ohjataan tarvittaessa suoraan sopivalle ammattilaiselle hoidettavaksi lähimpään Pohjola Sairaalaan tai Pohjola Vakuutuksen lääkärikumppanin vastaanotolle.
 2. Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun.
 3. Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon.
 4. Palveluaikojen ulkopuolella tai kiireellisissä tapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa kulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai op.fi-palvelussa.
 5. Pohjola Terveysmestari palvelee sovelluksessa ja puhelimitse 0100 5225.

 

Vastuuvakuutus korvaa toiselle aiheutetun henkilö- ja esinevahingon kaikkialla maailmassa.

Toimi näin, jos vahinko käy kentällä:

 1. Pelaaja ilmoittautuu golfkentän toimistoon ja toimisto täyttää vastuuvahinkoilmoituksen sekä lähettää sen eteenpäin, jotta korvauskäsittely saadaan vireille.
 2. Vastuuvahinkoilmoituksen voit ladata tästä:
  Vastuuvahinkoilmoitus
  Ansvarsskadeanmälan
  Liability loss report

Lisätietoja sivulta vahinkoapu.pohjola.fi ja Pohjola Vakuutuksen palvelunumerosta 0303 0303.

Katso tuoteseloste:
Vakuutusturva 1.1.-31.12.2024
Försäkringsskydd 1.1.-31.12.2024
Insurance cover 1.1.-31.12.2024

Hertz tarjoaa jopa -15% alennuksen vuokra-autoista!

Hertz tarjoaa jopa 15 % alennuksen lyhytaikaisista 1-29 vuorokauden autonvuokrauksista Suomessa ja maailmalla.
Muistathan käyttää Golfliiton alennustunnistetta (CDP) 883318.

Liity myös palkittuun kanta-asiakasohjelmaamme ja saat rahanarvoisia etuja, kuten lisäkuljettajan veloituksetta ja 25 % alennusta lastenistuimista. Hertz Gold Plus Rewards -jäsenenä nautit erityiskohtelusta. Saat nopeutta varauksiin ja vuokrauksiin kulkemalla helposti jonon ohi. Lisäksi voit kerryttää pisteitä. Liittyminen on ilmaista!

Klikkaa Golfliiton jäsenetuun TÄSTÄ.

Hertz MiniLeasing golfareille ja seuroille – auto kuukaudesta kahteen vuoteen

MiniLeasing on järkevä tapa vuokrata auto tilapäiseen tarpeeseen, oli kyse sitten pienestä tai suuresta autosta. Minimi vuokra-aika on vain 30 vuorokautta, minkä jälkeen voit palauttaa auton milloin vain.
Kuukausihinta sisältää mm. kattavan kilometripaketin, 24/7-tiepalvelun sekä vakuutukset. Tällä tavalla voit säästää autokuluissa maksamalla auton käytöstä ainoastaan niiltä kuukausilta, jolloin autolle on tarvetta.
Vuokraukset räätälöidään halutessasi tarpeidesi mukaisesti, ja käytössäsi on koko laaja autokalustomme.  Lue lisää

 

 

Viking Linen edut Golfliiton jäsenille

Valitse Punaiset laivat, kun mielit kotimaan lähikenttiä kauemmas! Golfliiton jäsenenä saat alennusta sekä reittimatkoistamme että risteilyistämme. Reittimatkamme vievät sinut sekä peliseurasi joustavasti Ahvenanmaan, Viron ja Ruotsin viheriöille. Risteilyillä nautitte Itämeren parhaan keittiön antimista, laatuviihteestä ja merihintaisista ostoksista. Katso kaikki Golfliiton jäsenedut tästä.