SUOMEN
GOLFLIITTO

Golfliiton jäsenseuran jäsenyys sisältää pelaajille merkittäviä etuja ja palveluja, joihin voit tutustua tarkemmin yllä olevan kuvan numeroita klikkaamalla.

Pelaajan vakuutusturva

op-2014-logopohjaGolfliiton jäsenmaksuun kuuluva vakuutusturva on yksi keskeisimpiä Golfliiton tarjoamia palveluita. Vakuutuspalvelu tarjotaan kaikkien Golfliiton jäsenseurojen jäsenille. Liiton vakuutuskumppanina on ollut jo vuosikymmeniä Pohjola. Golfarin vakuutusturva pitää sisällään sekä tapaturma- että vastuuvakuutuksen.

  • Tapaturmavakuutus kattaa vamman hoitokulut kaikkialla maailmassa.
  • Vastuuvakuutus korvaa toiselle aiheutetun henkilö- ja esinevahingon Euroopassa.

Katso tuoteseloste:

Vakuutusturva

Försäkringsskydd

Insurance cover

Vastuuvahinkoilmoituksen voit ladata tästä: Vastuuvahinkoilmoitus

DNA:n pysyvä jäsenetu

VARAINHANKINTAA DNA SEURASOPIMUKSELLA

DNA lahjoittaa seuran kassaan 30 euron palkkion jokaisesta DNA Kaupassa DNA Seurasopimuksen alla avatusta puhe- tai nettiliittymästä. Palkkion saaminen edellyttää, että DNA:lla on seuran tiedot.

Golfseuroille on nyt tarjolla uusi helppo tapa kerätä varoja toimintaan. Talkoohengessä – mutta ilman perinteisiä talkoita. DNA Seurasopimus tuo seuralle 30 € palkkion, kun seuran jäsen tai hänen perheenjäsenensä tai muuten lähipiiriin kuuluva henkilö hankkii puheliittymän tai liikkuvan laajakaistan DNA Kaupasta ja mainitsee tilausta tehdessään DNA Seurasopimuksesta.

Lisäksi seura saa jokaisesta määräaikaisesta maksu-tv-kanava- paketin tilauksesta 15 €. Tutustu tv-tarjontaan: www.dna.fi/tv

DNA haluaa tukea sopimuksella erityisesti golfseurojen nuorisotyötä, mutta seurat voivat kerätä rahaa mihin tahansa yhteiseen projektiin tai hankintaan – kuten erilaisiin tapahtumiin, koulutukseen, uuteen ruohonleikkuriin tai vaikkapa yhteiseen hauskanpitoon.

DNA Seurasopimuksella kaikki voittavat: seuralle tämä on vaivaton helppo tapa ansaita varoja toimintaan, ja seuran jäsen tai kannattaja puhuu, tekstaa ja surffaa edullisesti DNA:n huippunopeassa 4G-verkossa.

Suomen Golfliiton ja DNA:n välinen kattosopimus lyhyesti:

  • DNA on yhteydessä seuroihin ja sopii sopimuksen hyödyntämisestä seuran varainhankinnassa.
  • Seuran ei tarvitse tehdä erillistä sopimusta DNA:n kanssa, mutta DNA tarvitsee seuran tiedot, jotta palkkio voidaan ohjata seuralle.
  • Seura tiedottaa mahdollisuudesta jäsenilleen. Jäsenet perheineen ja lähipiireineen mainitsevat DNA Seurasopimuksen DNA Kaupassa tilausta tehdessään.
  • Kun seurasopimuksella avattu liittymä on ollut käytössä kuukauden, palkkio maksetaan seuran tilille.
  • Palkkiot maksetaan seuran tilille pääasiassa kerran kuukaudessa.

Jos seurasi kiinnostui mahdollisuudesta, voit olla yhteydessä Pauliina Setälään sähköpostilla pauliina.setala@dnakauppa.fi tai puhelimitse numeroon 044 033 4160.

Viking Linen pysyvä jäsenetu

VIKING LINE TARJOAA EDULLISET JÄSENHINNAT GOLFMATKOILLE RUOTSIIN JA BALTIAAN

viking_PJEViking Line tarjoaa asiakkaille matkustus-, virkistys- ja rahtipalveluja. Viime vuonna Viking Line kuljetti yli 6,5 miljoonaa matkustajaa. Joulukuussa 2014  laivaan astui Viking Linen 200 000 000:s matkustaja. Yhtiö tarjoaa markkinoiden vetovoimaisimpia lyhytkestoisia matkoja ja kehittää tuotteittaan yhdessä asiakkaidensa kanssa. Viking Line panostaa erityisesti asiakkaille tärkeisiin seikkoihin; hyvään palveluun, hyvään viihteeseen ja hyvään ruokaan.

Golfliiton yhteistyökumppanina Viking Line tarjoaa edulliset jäsenhinnat Ruotsiin tai vaikka pidemmällekin Eurooppaan golfmatkaa suunnitteleville golfseurojen jäsenille.

Tutustu Viking Linen tarjoukseen tästä: Helsinki-Tukholma, Turku-Tukholma ja Helsinki-Tallinna risteilyjen ja reittimatkojen jäsentarjoushinnat.