SUOMEN
GOLFLIITTO

eBirdie on Suomen Golfliiton, liiton alaisten jäsenseurojen sekä niiden jäsenten golfsovellus ja virallinen jäsenkortti. eBirdiestä löydät kaiken golfarin tarvitseman tiedon tasoituksesta, säännöistä ja jäseneduista. Viestit kotiseuralta ja Golfliitolta kertovat ajankohtaisista uutisista ja kenttäopas auttaa löytämään tiesi Suomen golfkentille.

Myös mScorecardin peliominaisuudet ja tasoituskierroksen pelaaminen ovat pelaajien käytössä kätevästi Pelaa-napin kautta. Huomaathan että molemmat sovellukset täytyy olla ladattuina sujuvan käyttökokemuksen takaamiseksi.

Tarvitsetko apua? Asiakastuki auttaa!
Pelaajien asiakastuki: ebirdie@golf.fi

Kattavat tasoitusominaisuudet

Suomi siirtyi helmikuussa 2020 maailmanlaajuisen tasoitusjärjestelmään (WHS). Pelaaja näkee eBirdiestään vaivattomasti voimassaolevan tasoituksensa, ja lisäksi tasoitus- ja kierroshistoriansa Tasoitus-ikonin alta.

Siirtymää varten pelaajien tasoitushistoriaa kerättiin seurajärjestelmiltä. Pelaajien päivitetty WHS-tasoitus  perustui tämän tasoitushistorian saatavuuteen.

Lisää WHS-tietoa ja tasoituksen laskentaan liittyviin kysymyksiin liittyvää tietoa
 TÄÄLTÄ.

Voit pelata virallisen tasoituskierroksen sovelluksen tuloskorttia käyttäen. Uusi tasoituksesi päivittyy yön aikana, ja on nähtävillä eBirdiessä ja seurajärjestelmissä seuraavana aamuna.

Lataaminen on helppoa

  1. eBirdie toimii iOS- ja Android-laitteilla ja sen voi ladata App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista. Kun sovellus on ladattu puhelimeen, täytä vain jäsentietosi aloitusnäyttöön:
    • Seura alasvetovalikosta
    • Jäsennumerosi
    • Tunnuksesi on etu- ja sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta sekä syntymävuotesi

eBirdien etusivulla olevasta Pelaa-ikonista pääset siirtymään suoraan mScorecardiin, jonka pelitoiminnot saat aktivoitua rekisteröitymällä.

eBirdie- ja tuloskorttisovellusten välillä liikkuessa on hyvä huomioida, että sujuvan käyttökokemuksen takaamiseksi golfari tarvitsee molemmat sovellukset puhelimeensa.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Mitä hyötyä eBirdie-jäsenkortista on?+
Mitä jos minulla ei ole oikean käyttöjärjestelmän puhelinta?+
Mitä tietoja luovutan itsestäni sovellukselle?+
Onko eBirdie-sovellus pakko olla, jotta pääsen pelaamaan vieraskentille?+
Miten käytän eBirdie-sovellusta ulkomailla?+
Onko vakuutukseni voimassa, jos minulla ei ole eBirdie-sovellusta?+
Lapsellani ei ole omaa puhelinta. Miten hän voi käyttää sovellusta?+
Miten saan lisättyä perheenjäsenen kortin sovellukseen?+
Miksi juuri pelaamani tasoituskierros ei heti näy eBirdiessä?+