SUOMEN
GOLFLIITTO

Koulutuskalenteri

Golfohjaajan peruskurssit (1. taso)

Seurakohtaiset golfohjaajan peruskurssit (1. taso)

Seura voi tilata seurakohtaisen golfohjaajan peruskurssin. Hinta on 1000€ jonka lisäksi seura vastaa koulutustilojen ja tarjoilujen (lounas & kahvit/päivä) kustannuksista. Seuran ulkopuoliset voivat tiedustella kurssille osallistumista järjestävältä seuralta, jolle maksavat osallistumismaksun.

Golfohjaajakoulutus (2. taso)

Uusittu Golfohjaajakoulutus koostuu edelleen neljästä lähijaksosta ja niihin liittyvistä ennakkotehtävistä. Koulutuksessa keskitytään junioreiden ohjaamiseen, lajin perusteisiin ja fyysiseen harjoitteluun.  Osallistumismaksu on puolittunut eikä sisällä enää majoitusta.

Koulutuksen hinta 700€/hlö, sisältää koulutuksen ja yhden ruokailun/päivä. Ei sisällä majoitusta.

Assistant Trainer -koulutus (3. taso) 2017-18

Seuraava koulutus käynnistyy aikaisintaan vuonna 2019.

Koulutus valmistaa golfin apuopettajan (assistant trainer) tehtävään ja se koostuu pääsykokeesta,  lähijaksoista, kolmen viikon harjoittelujaksosta sekä lähijaksojen väleissä tehtävistä oppimistehtävistä. Koulutus järjestetään Suomen urheiluopistolla Vierumäellä (ellei toisin mainita).

Pääsykokeeseen kutsutaan hakijat erikseen hakemusten perusteella. Arvioimme soveltuvuutta golfopettajatehtävään hakemusten perusteella. Aiempien koulutustasojen suorittaminen, golfin ohjaaja/opettajakokemus sekä muu koulutus arvioidaan. Tasoitusvaatimuksena opettajakoulutukseen siirryttäessä on singelitasoitus.

Koulutuksen hinta on 2500€ ja se sisältää koulutuksen, lähijaksoilla majoituksen 2hh ja ruokailut.

Tason 4 ja 5 koulutuksia järjestää Suomen PGA

Lisätietoa PGA:n koulutussivuilta.

Seura- ja aluetuomarikurssit

Avoimet seuratuomarikurssit

Seuratuomarikurssi on suunnattu seuratason kilpailujen järjestäjille, kilpailutoimikunnan jäsenille sekä tuomaroinnista ja säännöistä kiinnostuneille golfseurojen toimijoille.

Kurssin sisältö: sääntökirjan käyttäminen, tuomarina toimiminen, sääntökoe. Hanki ja tutustu viralliseen sääntökirjaan ennen kurssia, tarvitset sitä seuratuomarikokeessa.

Kurssin hinta on 65 €/osallistuja, sisältäen lounaan ja yhden kahvitarjoilun. Kurssin lopuksi järjestetään halukkaille koe jonka hyväksytysti suorittaneet saavat seuratuomarikortin. Kortin saaminen edellyttää, että kokeesta vähintään 55% on oikein. Koe on uusittava 4 vuoden välein.

Aluetuomarikurssit

Koulutus antaa valmiuden toimia alueellisten kilpailujen tuomarina, esimerkiksi junioreiden ja senioreiden aluetourit. Koulutus on kahden päivän mittainen. Seuratuomarikurssi tulee olla suoritettu.

Kurssin hinta 175 €, yhdet kahvit ja lounaan/päivä ja Decisions-kirjan.

Aluetuomarikortin saaminen edellyttää että kokeesta vähintää 72% on oikein. Koe on uusittava 4 vuoden välein ja tuomarointikokemusta tulee olla vähintään 2 kilpailua /vuosi, joista yksi muualla kuin kotikentällä.