SUOMEN
GOLFLIITTO

Kaudella 2023 Future Tourilla pelataan neljässä eri sarjassa. Pelaajien tulee olla iältään joko 8-18-vuotiaita tai 8-16-vuotiaita (ikä, jonka pelaaja täyttää vuonna 2023), riippuen sarjasta. Kilpailuja järjestetään seitsemällä alueella. Osa kilpailuista voi olla yhteiskilpailuja eri alueiden kesken.

Kaudelle 2023 kilpailumääräyksiin on tehty jonkin verran muutoksia, joten kaikkien pelaajien on syytä käydä läpi uudet kilpailumääräykset. Alta löytyvät linkit tärkeimpiin Future Touria koskeviin asioihin.

HUOM! Kaudella 2023 on poikien, jotka ovat syntyneet vuonna 2011 tai myöhemmin, halutessaan mahdollista osallistua Easy Red -sarjaan tasoituksesta riippumatta. Alle 18,5 tasoituksella pelaavien on ilmoitettava halukkuus kiertuepäällikölle, joka siirtää pelaajan Easy Red -sarjaan.

Golfliiton kilpailukalenteri 2023

Future Tour 2023 Kilpailumääräykset
Juniorikilpailujen toimintatavat 2023

Haastajafinaali Kilpailumääräykset 2023

Junioreiden palkitsemissuositus 2023
Future ja Easy Red Pisteiden jakaminen
Eri sarjojen Ranking-tilanteet (Orders of Merit)

Future Tour aluejako
Ilmoittautumisohje Golfliiton kilpailuihin
Ohjeita, mikäli kilpailuun ilmoittautumisessa ilmenee ongelmia

Future Tour 2023 Info webinaari 8.5.2023 Tallenne
https://youtu.be/wB-FjtBxfME

Golfliiton käyttäytymis-, sääntö- ja yhdenvertaisuuskoulutus ja Reilu kilpailu -koulutus

Koulutukset

Golfliiton käyttäytymis-, sääntö- ja yhdenvertaisuuskoulutus ja Reilu kilpailu -koulutus

Kaikille Golfliiton kilpailutoiminnassa oleville junioreille on kohdennettu Käyttäytymis-, sääntö- ja yhdenvertaisuuskoulutus (Osa I).
Tämän lisäksi FJT Challenge- ja Finnish Junior Tour -pelaajille on oma Reilu kilpailu -koulutus (Osa II).
Koulutusten tavoitteena on kerrata keskeisimmät golfsäännöt sekä reilun pelin mukaiset toimintatavat kilpailutapahtumissa ja niiden ulkopuolella harrastaessa. Koulutus on jaettu kahteen osaan.
Osa I on pakollinen kaikille Golfliiton alaisiin kilpailuihin osallistuville junioreille.
Osa II on pakollinen vain FJT Challenge- ja Finnish Junior Tour -pelaajille.
Suoritus on voimassa kauden 2023 ajan.

Suorittamista varten tarvitset oman Pelaaja ID:si (jäsennumero), jonka löydät kätevimmin eBirdie-sovelluksestasi. Huomaathan, että pelaaja-ID tulee syöttää oikeassa muodossa tai muutoin koulutus ei kohdistu itsellesi.
Pääset kirjautumaan verkkokoulutukseen TÄSTÄ.

Svenskspråkiga version, klicka HÄR:

Webinaarit

Kannattaa myös tutustua kolmeosaiseen webinaarisarjaan (Oikea kilpailu oikeaan aikaan, Temppuradalta Tourille ja Kääk! En ole vieläkään voittanut kilpailua) , jossa käydään läpi junioripelaajan polku ikäluokittain matalan kynnyksen toiminnasta portaittain kohti kovatasoisempia kilpailuja. Tallenteet ja materiaalit täältä.

Future Tour leirit
Future Tour -leirit keräävät nuoret pelaajat harjoittelemaan ja kehittymään yhdessä. Leiriohjelmat ovat monipuolisia ja koostuvat Team Akatemia -valmennuksen osa-alueista. Harjoitusleirille ovat tervetulleita Future Touria pelanneet 9–14-vuotiaat golfarit. Osallistujalla tulee olla tasoitus.
Täältä lisää 2023 leireistä ja tapahtumista

Sarjat
Easy 9

Sarja on tarkoitettu 8-16-vuotiaille nuorille, jotka haluavat tutustua kilpailutoimintaan sekä pelata vielä hieman lyhyempää kenttää. Pelimuotona on 9 reiän tasoituksellinen pistebogey. Sarja pelataan lyhennetyiltä easy-tiimerkeiltä. Sarjan tarkoituksena on madaltaa kisoihin osallistumisen kynnystä sekä opettaa pelaamista ja kilpailemista opastavassa ilmapiirissä.

Easy Red

Sarja on tarkoitettu 8-16-vuotiaille nuorille, joiden tasoitus on  18,5-54. Pelimuotona on 18 reiän tasoituksellinen pistebogey. Sarja pelataan punaisilta tiimerkeiltä. Sarja on tarkoitettu niille nuorille, jotka ovat valmiita pelaamaan täysimittaisen kilpailukierroksen. Sarjassa palkitaan jokaisen osakilpailun paras SCR-tulos. Sarjassa kerätään pisteitä valtakunnalliseen Easy Red -rankingiin.

Future Tytöt

Sarja on tarkoitettu 8-18-vuotiaille tytöille, joiden tasoitus on 36 tai pienempi. Pelimuotona on 18 reiän lyöntipeli ilman tasoituksia. Sarja pelataan punaisilta tiimerkeiltä. Sarjassa palkitaan paras alle 12-vuotias tyttö.

Future Pojat

Sarja on tarkoitettu 8-18 vuotiaille pojille, joiden tasoitus on 36 tai pienempi. Pelimuotona on 18 reiän lyöntipeli ilman tasoituksia. Sarja pelataan keltaisilta tiimerkeiltä. Sarjan tarkoituksena on luoda pelaajille lisää haastetta hieman pidemmällä kentällä. Sarjassa palkitaan paras alle 12-vuotias poika.

Kiertuepäälliköt

Etelä/Länsi Janne Burman 050 527 0105
Etelä/Itä Matti Huomanen 040 730 7008
Länsi Juha Santala 040 736 5136
Kaakko Miika Meier 050 405 5864
Itä Marko Korhonen 045 132 0877
Pohjanmaa Esko Heikkinen 040 026 4196
Pohjoinen Teemu Karvonen 040 723 5294