SUOMEN
GOLFLIITTO

Golfyhteisöjen kehittämistä varten on muodostettu Suomi Golfin tukitiimi, jonka tarkoituksena on auttaa golfyhteisöjä onnistumaan oman toimintansa kehittämisessä. Toiminnot kohdistuvat koko golfyhteisön toimintoihin niin, että kaikki lähtee yhteisön omista tarpeista ja haluista. Tavoitteena on kohdata jokainen maan golfyhteisö kauden 2019 aikana. Joka golfyhteisölle määritellään oma yhteyshenkilönsä.

Tukitiimi koostuu neljästä golfyhteisön kehittäjästä – Antti Hiltunen, Aarni Nordqvist, Jari Koivusalo ja Sami Övermark. Tiimiläisillä on kolme omaa osaamisaluetta: liiketoiminnan kehittäminen, lajin vetovoima sekä olosuhteiden kehittäminen.

Lisäksi tiimillä on käytössään verkosto eri alojen asiantuntijoita. Riippumatta yhteyshenkilöstä golfyhteisöllä on käytössään koko tiimi ja verkoston osaaminen. Osa palveluista saattaa olla maksullisia, mutta lähtökohtaisesti tukitiimin palvelut ovat yhteisöille ilmaista. 

Kaikista golfyhteisöistä kootaan mittava tilanneanalyysi eli tuloskortti, jota täydennetään vielä yhteisön kanssa. Alla esitelty prosessin kuvaus.

MISSIO
Yhteistyön tiivistäminen jokaisen golfyhteisön kanssa.

MITEN
Lisäarvon tuottaminen = Palvelua ja tietoutta/dataa

Vuorovaikutus ja luottamus = Tapaamiset golfyhteisön kanssa – jokaiselle golfyhteisölle oma vastuuhenkilö

Tiedon siirtyminen kahteen suuntaan = Tiedon ja toimintatapojen jakaminen molempiin suuntiin

KENELLE
Golfyhteisöt (Oy+Ry+muut golfyhteisön toimijat). Ensimmäinen yhteydenotto toiminnanjohtajaan, sen jälkeen golfyhteisö päättää ketkä mukana.

GOLFYHTEISÖJEN TUKITIIMI

Liiketoiminta

Antti Hiltunen, toiminnanjohtaja FGMA/SGK
0400355434 / antti.hiltunen@golf.fi

Aarni Nordqvist, asiantuntija – tietopalvelut
0405395903 / aarni@nordqvist@golf.fi

Lajin vetovoima

Sami Övermark, seuratoimintapäällikkö
0447535138 / sami.overmark@golf.fi

Olosuhteet

Jari Koivusalo, kenttäasiantuntija
0406631277 / jari.koivusalo@golf.fi