SUOMEN
GOLFLIITTO

Suomen Golfliitto järjestää vuosittain yli 100 kilpailutapahtumaa junioreista senioreihin. Kilpailuissa on oltava nimettynä kilpailun johtaja joko järjestävän seuran tai järjestävän tahon puolesta.

Kilpailun järjestämiskoulutukset kevät 2024

Keväällä 2024 Suomen Golfliitto kouluttaa seuroja kilpailujen järjestämiseen. Koulutusta suositellaan kaikille seuroille, joilla on Golfliiton kilpailuja kentällään kaudella 2024. Seuroittain voi osallistua 1-3 henkilöä. Yksipäiväinen koulutus on ilmainen ja osallistujille tarjotaan aloituskahvi sekä lounas. Kouluttajana toimii Arto Teittinen. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, yhteen koulutustapahtumaan mahtuu 30-50 osallistujaa. Koulutus järjestetään kolmen golfseuran klubitalolla:

Peuramaa Golf lauantai 20.4.2024  ilmoittaudu tästä
Nokia River Golf sunnuntai 28.4.224  ilmoittaudu tästä
Oulun Golfkerho lauantai 11.5.2024  ilmoittaudu tästä

Kilpailunjohtajakoulutus netissä

Jokainen kilpailun johtamisesta kiinnostunut voi kouluttautua kilpailun johtajaksi netissä Suomi Golfin Priima-oppimisympäristössä . Kurssi antaa valmiudet toimia kilpailun johtajana seuran omissa kilpailuissa sekä esimerkiksi Future Tour- että FJT-tason kilpailuissa. Kokemuksen kautta kiinnostuneilla on mahdollisuus edetä kilpailun johtajaksi myös isompiin tapahtumiin.

Kurssin hinta on 45 e, ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.