SUOMEN
GOLFLIITTO

Suomen Golfliiton tuomaritoiminta

Golfliiton järjestämien tuomarikurssien ja koulutusten perusteella golftuomarit jaetaan kolmeen eri tasoon: seura-, alue- ja liittotuomareihin. Tämän lisäksi tarpeeksi pisteitä saaneet aluetuomarit voivat hakea itsensä liittotuomarikokelaaksi ja edetä liittotuomariksi harjoittelun ja koulutuksen kautta.

Tuomariportaat(Linkki aukeaa myöhemmin syksyllä 2019)

Suomen Golfiiton kilpailuihin asettamat tuomarit

Täältä löydät kauden 2019 tuomariasettelun

Lisätietoja: Kilpailukoordinaattori Annika Nykänen

Liittotuomarit ja kilpailunjohtajat

Liittotuomareiden pääasiallisena työkenttänä ovat liiton järjestämät kilpailut. Kokemuksen myötä liittotuomareilla on mahdollisuus päästä St. Andrewsissa R&A:n järjestämään TARS-koulutukseen (Tournament Admistrator and Referee School). Täältä löytyy Suomen Golfliiton liittotuomarit ja sääntö- ja tasoitustoimikunnan jäsenet sekä heidän yhteystietonsa.

Täältä löydät tuomarikokelaiden kouluttajat, joille voi ilmoittautua aputuomariksi kilpailuihin. (Linkki aukeaa myöhemmin syksyllä 2019)

Liittotuomarikokelaiden harjoitteluista täytettävä arviointilomake löytyy tästä linkistä. Lomake tulee lähettää viimeistään 2 viikon kuluessa kilpailusta.

Liittotuomareiden tuomariraportin pääsee täyttämään tästä linkistä. Lomake tulee lähettää viimeistään 2 viikon kuluessa kilpailusta.