SUOMEN
GOLFLIITTO

Suomen Golfliiton tuomaritoiminta

Golfliiton järjestämien tuomarikurssien ja koulutusten perusteella golftuomarit jaetaan kahteen eri tasoon: Tuomaritoiminnan perusteet -kurssin käyneisiin (entinen seura- ja aluetuomaritaso) ja liittotuomareihin. Tuomaritoiminnan perusteet -kurssilta vähintään 75 pistettä saaneet pääsevät halutessaan tasolle 4 liittotuomariportaikossa ja voivat edetä tason 1 liittotuomariksi harjoittelun ja koulutuksen kautta.

Liittotuomarit ja eri tasojen kriteerit löydät täältä. HUOM! Tuomaritaso voi vaihtua myös kauden aikana. Sääntö- ja tasoitustoimikunnan jäsenet löytyvät täältä.

Suomen Golfiiton kilpailuihin asettamat tuomarit

Täältä löydät kauden 2020 tuomariasettelun.

Liittotuomarit ja kilpailunjohtajat

Liittotuomareiden pääasiallisena työkenttänä ovat liiton järjestämät kilpailut. Kokemuksen myötä liittotuomareilla on mahdollisuus päästä St. Andrewsissa R&A:n järjestämään TARS-koulutukseen (Tournament Admistrator and Referee School).

Täältä löydät tason 4 mentorit, joille voi ilmoittautua aputuomariksi kilpailuihin.

Tason  3 ja 4  tuomariharjoitteluista täytettävä arviointilomake löytyy tästä linkistä. Lomake tulee lähettää viimeistään 2 viikon kuluessa kilpailusta.

Tasojen 1-3 tuomariraportin pääsee täyttämään tästä linkistä. Lomake tulee lähettää viimeistään 2 viikon kuluessa kilpailusta.

 

Lisätietoja:

Kilpailukoordinaattori Annika Nykänen