SUOMEN
GOLFLIITTO

Soveltavan liikunnan opinnot avoimessa yliopistossa

Jyväskylän yliopisto tarjoaa avoimen yliopiston kautta soveltavan liikunnan opintokokonaisuutta (15op), jonka avulla kehitetään kykyä suunnitella ja ohjata liikuntaa henkilöille, joilla on erityistarpeita. Tutustu ja ilmoittaudu opintokokonaisuuteen täältä.

Soveltavan liikunnan ja vammaisurheilun verkkokoulutus

Paralympiakomitea tarjoaa yhdessä Liikuntakeskus Pajulahden kanssa verkkokoulutusta, jossa perehdytään soveltavaan liikuntaan ja vammaisurheiluun.

Verkkokoulutus on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, taustasta riippumatta. Siitä hyötyvät mm. seuroissa ja kerhoissa liikuntaa ohjaavat ammattilaiset ja vapaaehtoiset. Opiskelija saa verkkokoulutuksesta perustiedot ja -osaamisen soveltavasta liikunnasta ja vammaisurheilusta.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen täältä.

Kuulovammaisen liikkujan kohtaaminen

Suomen Kuurojen Urheiluliitto SKUL ry:llä on julkaissut uuden oppaan kuulovammaisen liikkujan kohtaamiseen. Oppaan on tarkoitus toimia ohjaajien/valmentajien tukena, kun he kohtaavat kuulovammaisia liikkujia.  Oppaaseen on koottu vinkkejä erilaisten kuulovammaisten liikkujien kohtaamiseen ja kommunikaatioon heidän kanssaan.

Tutustu oppaaseen täältä.