SUOMEN
GOLFLIITTO

PELAAJA ENSIN -PALVELU

Asiakaskokemuksen hallintaratkaisu, joka on suunniteltu erityisesti golfseurojen käyttöön. Palvelun avulla voi tehdä erilaisia kyselyitä.

Uusien jäsenten kysely
Kyselyllä varmistat, että seurasi uudet jäsenet saavat optimaalisen aloituskokemuksen, jonka ansiosta he pysyvät elinikäisinä jäseninä.
Jäsenmaksuun kuuluva palvelu.

Jäsenten kysely
Kyselyllä varmistat, että jäsenten kokemukset vastaavat heille luvattuja asioita ja heidän odotuksiaan.
Maksullinen palvelu.

Vieraspelaajien kysely
Kyselyllä saat tietoa vieraspelaajien kokemuksista ja siitä, miltä osin yhteisösi on onnistunut vieraskokemuksen luomisessa ja missä osa-alueilla olisi parannettavaa.
Maksullinen palvelu.

Jäsenyyden irtisanoneiden kysely
Kyselyllä selvität tärkeimmät syyt jäsenten poistumiseen, jotta voisit estää jäsenten menettämisen jatkossa.
Jäsenmaksuun kuuluva palvelu.

Tapahtumakysely
Tapahtumakyselyssä keskitytään tapahtumaan osallistuvien kokemuksen optimointiin.
Jäsenmaksuun kuuluva palvelu.

PELAAJA ENSIN BUSINESSA INTELLIGENCE

Palvelussa golfyhteisön johdon on mahdollista tarkastella golfyhteisönsä jäsen- ja ajanvarausdataa nykyaikaisella käyttöliittymällä, jonka käytettävyys on huippuluokkaa. Tämä mahdollistaa uuden tason syvyyttä ja monipuolisuutta johdon raportointiin ja päätösten tekoon.

Pelaaja Ensin Business Intelligence tuo mahdollisuuden verrata omia tilastoja muiden golfyhteisöjen keskiarvoihin.

”Palvelussa voi tulevaisuudessa esimerkiksi verrata itse määriteltävältä ajanjaksolta halutun kohderyhmän kentän käyttöastetta alan kotimaisiin keskiarvoihin. Valitun kohderyhmän vaikkapa viikonloppupelimäärien tarkastelu aikasarjana, ei ongelmaa – kaikki tapahtuu reaaliaikaisesti reaktiivisessa kojelaudassa”, avaa Golfliiton tietopalveluiden asiantuntija Aarni Nordqvist.

Kuva ajanvarausdatan näkymästä.

”Haluamme tarjota jäsenyhteisöillemme lisää työkaluja datan analysointiin ja tiedolla johtamiseen. Palvelu on useamman vuoden kansainvälisen projektin lopputulos, ja uskon sen olevan vaivan arvoinen sekä tarjoavan yhä jalostetumpaa dataa jäsenyhteisöille. Palvelun kehitys luonnollisesti jatkuu kansainvälisessä yhteistyössä ”, Nordqvist jatkaa.

Palvelu kuuluu jäsenmaksun hintaan ja on golfyhteisöille veloitukseton, riippumatta siitä käyttääkö yhteisö Pelaaja Ensin -palvelua asiakaskokemuksen mittaamiseen.

Palveluun pääsee osoitteesta app.players1st.sport

Lisätietoa,
Aarni Nordqvist
Asiantuntija – Tietopalvelut
aarni.nordqvist@golf.fi / 0405395903

Anonymisoitua jäsentietoa voi kätevästi pyöritellä monipuolisten filttereiden kautta napin painalluksella.