SUOMEN
GOLFLIITTO

Finnish Junior Tour sisältää kauden aikana 9 tapahtumaa, joihin kuuluvat myös lyöntipelin ja reikäpelin SM-kilpailut sekä Euroopan arvostetuimpiin avoimiin juniorikilpailuihin kuuluva Finnish International Junior Championship.

Kilpailukalenteri

Finnish Junior Tour – yleiset kilpailumääräykset 2022

Finnish Junior Tour – tävlingsbestämmelser 2022

Juniorikilpailujen toimintatavat 2022

Kääk! En ole vieläkään voittanut kilpailua?! webinaari 13.6.

Webinaarisarjan kolmannessa osassa käydään läpi kehityksen eri vaiheita ja sitä, miten urheilijaa voi motivoida muillakin keinoilla kuin kilpailumenestyksellä? Puhujina mm. Team Finland -valmentaja Minea Blomqvist-Kakko ja Team Finland -tilastoasiantuntija Jarmo Alapirtti. Materiaalin ja tallenteen webinaarista löydät täältä.

Temppuradalta tourille webinaari 16.5.

Webinaarisarjan toisessa osassa aiheena on ”Temppuradalta Tourille – ikäluokan mukainen tavoitteiden asettelu ja harjoittelu”. Materiaalin ja tallenteen webinaarista löydät täältä.

Oikea kilpailu oikeaan aikaan –webinaari 4.4. 

Suomen Golfliiton kilpailu-, valmennus- ja seuratoiminta kutsuvat junioripelaajien huoltajat, valmentajat ja seuraohjaajat kuuntelemaan taustoitusta tulevalle pelaajakehitysohjelmalle ja eri ikäluokkasuosituksille ja -tavoitteille. Materiaalin ja tallenteen webinaarista löytyy täältä.

 

HUOM! Pelaajan tulee hakea Suomen Golfliiton villiä korttia aina itse ja sähköpostitse (annika.nykanen(a)golf.fi). Villejä kortteja ei välttämättä aina jaeta jokaisessa osakilpailussa.

  • lyhyt esittely itsestä ja omista tavoitteista
  • lyhyt esittely kilpailutaustasta ja -menestyksestä
  • miksi juuri minun pitäisi saada villi kortti?

 

Ilmoittautumisohje Golfliiton kilpailuihin

Ohjeita, mikäli kilpailuun ilmoittautumisessa esiintyy ongelmia

Yhteystiedot:

Annika Nykänen
annika.nykanen(a)golf.fi