SUOMEN
GOLFLIITTO

Koulutukset kalenterissa

LADIES RULES – tuomarikoulutus

Ladies Rules on ensimmäinen naisille suunnattu tuomarikoulutuskokonaisuus, jonka tavoitteena on liittotuomaritaso. Toukokuussa 2022 alkavalle pilottikoulutukselle haetaan tukea R&A:lta, josta on myös saatavilla kansainvälisen tason luennoitsija-apua. Koulutuksen perusopetuksesta vastaavat Golfliiton liittotuomarikouluttajat.

Koulutus itsessään on maksuton, kuluja syntyy lähinnä lähijaksojen matkustukseen liittyvistä kuluista.

Naisten tuomarikoulutuksen ohjelma, lisätiedot ja ilmoittautuminen TÄÄLTÄ.

Sääntöilta

Seurakohtaisesti tilattava n. 3 tunnin tilaisuus, joka on suunnattu kaikille golfin säännöistä kiinnostuneille. Tilaisuudessa kerrotaan sääntöuudistukset ja keskustellaan osallistujia askarruttavista sääntökysymyksistä. Kouluttajina toimivat liiton sääntöiltakouluttajat.

Sääntöillan hinta on seuralle 200 + kouluttajan matkakustannus, sen lisäksi seura huolehtii koulutustilasta ja mahdollisista tarjoiluista.

Säännöt tutuiksi -kurssi

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kerrata omaa sääntöosaamistaan. Kurssia suositellaan mm. seurojen kilpapelaajille sekä kilpailuissa toimiville henkilöille. Kurssin hinta on 10 €, ilmoittautumaan pääset täältä.

Tuomaritoiminnan perusteet -kurssi

Uudistettu verkko-oppimisympäristössä tapahtuva kurssi korvaa aiemmat seuratuomarikurssin. Kurssi antaa valmiuden toimia seuran sisäisten  kilpailujen tuomarina.

Kurssimateriaalia päivitetään säännöllisesti.

Kurssin hinta on 95€.

Ilmoittautuminen tapahtuu Lyytin kautta tästä linkistä. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, jonka jälkeen opiskelija saa tunnukset sähköpostiinsa ja pääsee aloittamaan kurssin.

Jos seura haluaa ilmoittaa kerralla useamman opiskelijan kurssille, ota yhteyttä:
Annika Nykänen
annika.nykanen(a)golf.fi

Kurssin hyväksytysti suorittaneille toimitetaan sähköinen tuomarikortti Cardskipper- aplikaatioon.

Lähiopetuspäivä tuomaritoiminnasta

Toinen vaihtoehto isomman ryhmän seuratuomaritason koulutukseen on seurakohtaisesti tilattava yhden päivän tilaisuus, jossa käydään läpi Tuomaritoiminnan perusteet -kurssin sisältöalueet. Päivän lopuksi suoritetaan tuomarikoe.  Kouluttajina toimivat liiton tuomarikouluttajat: Thomas Ferm, Timo Huvinen, Jaakko Kemppainen ja Arto Teittinen, yhteystiedot löydät täältä.

Lähiopetuspäivän hinta on seuralle 700 €, joka laskutetaan tapahtuman jälkeen. Hintaan kuuluu sääntökirjat kaikille osallistujille. Tämän lisäksi seura huolehtii koulutustilasta ja mahdollisista tarjoiluista.

Tuomareiden jatkokurssi / Tuomarikortin uusiminen

Tämä kurssi on tarkoitettu seuratuomarina n. yhden kauden toimineille tuomareille, jotka haluavat edetä aluetuomaritasolle, jolloin voi tuomaroida alueellisilla kilpailukiertueilla, esimerkiksi Future Tourilla tai FJT Challenge -kiertueella. Lisäksi kurssi on tarkoitettu vanhentuneen tuomarikortin uusijoille, sillä tuomarikortti tulee uusia 4 vuoden välein. HUOM! Kurssi ei ole tarkoitettu liittotuomarina toimiville.

Kurssin hinta on 20€.

Ilmoittautuminen tapahtuu Lyytin kautta tästä linkistä. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, jonka jälkeen opiskelija saa tunnukset sähköpostiinsa ja pääsee aloittamaan kurssin.

Liittotuomaritoiminta

Lisätietoa liittotuomaroinnista löydät täältä.

 

Lisätietoa Golfliiton koulutuksista:

Annika Nykänen
annika.nykanen(a)golf.fi