SUOMEN
GOLFLIITTO

Koulutukset kalenterissa

Sääntöilta

Seurakohtaisesti tilattava kolmen tunnin työpaja, joka on suunnattu kaikille golfin säännöistä kiinnostuneille. Tilaisuudessa kerrotaan sääntöuudistukset ja keskustellaan osallistujia askarruttavista sääntökysymyksistä. Kouluttajina toimivat liiton tuomarikouluttajat ja liittotuomarit.

Sääntöillan hinta on seuralle 200 + kouluttajan matkakustannus, sen lisäksi seura huolehtii koulutustilasta ja mahdollisista tarjoiluista. Tilauksen yhteydessä seura esittää kaksi toivetta ajankohdalle.

Säännöt tutuiksi -kurssi

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kerrata omaa sääntöosaamistaan. Kurssia suositellaan mm. seurojen kilpapelaajille sekä kilpailuissa toimiville henkilöille. Kurssin hinta on 10 €, ilmoittautumaan pääset täältä.

Tuomaritoiminnan perusteet -kurssi

Uudistettu verkko-oppimisympäristössä tapahtuva kurssi korvaa aiemmat seura- ja aluetuomarikurssit. Kurssi antaa valmiuden toimia seuran sisäisten ja tämän lisäksi alueellisten kilpailujen tuomarina, esimerkiksi junioreiden ja senioreiden alueelliset kiertueet.

Kurssien materiaali päivittyy koko ajan, osa kurssiosioista saattaa aueta tai päivittyä myöhemmin keväällä.

Huhtikuun aikana käyttäjätunnusten luonti automatisoituu, jolloin käyttäjä saa vahvistetut tunnukset ilmoittautumisen jälkeen suoraan omaan sähköpostiinsa. Ennen tätä tunnukset luodaan käsin, jolloin viive tunnusten saamisessa saattaa olla pidempi. Tavoitteena kuitenkin on, että jokainen pääsee aloittamaan kurssin heti samana päivänä, kun ilmoittautuminen on tehty. Kurssin hinta 95€

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.

Kurssin sisältö:

  • Sääntöjen läpikäynti
  • Official Guide to the Rule of Golf -kirjan käyttäminen
  • Tuomaritoiminta tuomarin ja pelaajan näkökulmasta
  • Sääntökoe

Liittotuomaritoiminta

Lisätietoa liittotuomaroinnista löydät täältä.

 

Lisätietoa Golfliiton koulutuksista:
Juha Skyttä, juha.skytta(a)golf.fi +358 40 7330 294

Annika Nykänen, annika.nykanen(a)golf.fi, (vanhempainvapaalla)