SUOMEN
GOLFLIITTO

Koulutukset kalenterissa

Tuomaritoiminnan perusteet -kurssi

Uudistettu verkko-oppimisympäristössä tapahtuva kurssi kouluttaa seuratuomareiksi. Kurssin suorittaminen hyväksytysti antaa valmiuden toimia seuran omien kilpailujen tuomarina.

Kurssimateriaalia päivitetään säännöllisesti.

Kurssin hinta on 95€.

Ilmoittautuminen tapahtuu Lyytin kautta tästä linkistä. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, jonka jälkeen opiskelija saa tunnukset sähköpostiinsa ja pääsee aloittamaan kurssin.

Kurssin hyväksytysti suorittaneille toimitetaan sähköinen tuomarikortti Cardskipper-applikaatioon.

Jos seura haluaa ilmoittaa kerralla useamman opiskelijan kurssille, ota yhteyttä:
Hannu Paatelo
hannu.paatelo(a)golf.fi

Seuratuomarikurssi

Seura tai seurat yhdessä voivat järjestää seuratuomarikurssin lähiopetuksena. Yhden päivän kestävä kurssi voi toimia myös seuran jäsenistön laajempana sääntökoulutuksena. Kurssin lopuksi suoritetaan tuomarikoe.  Kouluttajina toimivat liiton tuomarikouluttajat: Thomas Ferm, Timo Huvinen, Jaakko Kemppainen ja Arto Teittinen.

Lähiopetuspäivän hinta on seuralle 750 €, joka laskutetaan tapahtuman jälkeen. Hintaan sisältyy kaikki kouluttajan kulut sekä sääntökirja kaikille tuomarikoulutukseen ja -kokeeseen osallistuville. Tilaajan (seuran) tehtävänä on huolehtia koulutustilasta ja mahdollisista tarjoiluista.

Kurssin tilaus ja lisätietoja arto.teittinen@golf.fi

Aluetuomarikurssi

Tämä kurssi on tarkoitettu seuratuomarina vähintään yhden kauden toimineille tuomareille.

Kevään 2024 ainoa aluetuomarikurssi järjestetään Peuramaa Golfin klubitalolla 6.-7.4.2024. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 1.4.2024 klo 20.
Kurssilla käydään sääntökirja perusteellisemmin läpi kuin peruskurssilla ja opiskellaan tuomarina toimimisen jaloa taitoa. Kurssin hyväksytysti suorittaneet voivat toimia tuomarina alueellisilla kilpailukiertueilla, esimerkiksi Future Tourilla tai FJT Challenge -kiertueella. Kurssi antaa myös mahdollisuuden jatkaa liittotuomaritasolle.
Kouluttajina toimivat Timo Huvinen ja Arto Teittinen.

Kurssin hinta on 125 euroa, joka sisältää kurssimateriaalin lisäksi lounaan ja kahvitukset kumpanakin päivänä. Ilmoittautumaan pääsee tästä

Tuomareiden jatkokurssi / Tuomarikortin uusiminen

Tämä netissä käytävä kurssi on tarkoitettu niille vähintään yhden kauden seuratuomarina toimineille tuomareille, jotka haluavat edetä aluetuomaritasolle.  Aluetuomarit voivat tuomaroida alueellisilla kilpailukiertueilla, esimerkiksi Future Tourilla tai FJT Challenge -kiertueella. Lisäksi kurssi on tarkoitettu vanhentuvan seura- tai aluetuomarikortin uusijoille, sillä tuomarikortti tulee uusia 4 vuoden välein.

HUOM! Kurssi ei ole tarkoitettu liittotuomariksi aikoville tai liittotuomarina toimiville.

Kurssin hinta on 20€.

Ilmoittautuminen tapahtuu Lyytin kautta tästä linkistä. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, jonka jälkeen opiskelija saa tunnukset sähköpostiinsa ja pääsee aloittamaan kurssin.

Liittotuomaritoiminta

Lisätietoa liittotuomaritoiminnasta löydät täältä.

Sääntöilta

Seurakohtaisesti tilattava noin 2-3 tunnin tilaisuus, joka on suunnattu kaikille golfin säännöistä kiinnostuneille. Tilaisuudessa kerrotaan sääntöuudistukset ja keskustellaan osallistujia askarruttavista sääntökysymyksistä. Kouluttajina toimivat Golfliiton kokeneet liittotuomarit.

Sääntöillan hinta on seuralle 200 + kouluttajan matkakustannus, sen lisäksi seura huolehtii koulutustilasta ja mahdollisista tarjoiluista.

Säännöt tutuiksi -kurssi

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kerrata omaa sääntöosaamistaan. Kurssia suositellaan mm. seurojen kilpapelaajille sekä kilpailuissa toimiville henkilöille. Kurssin hinta on 10 €, ilmoittautumaan pääset täältä.

 

Lisätietoa Golfliiton sääntö- ja tuomarikoulutuksista:

Arto Teittinen
arto.teittinen(a)golf.fi