SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfliiton talous- ja toimistokoordinaattoriksi Kati Lehto

Seuroille29. Tammikuuta 2024

Kati Lehto aloitti Golfliiton talous- ja toimistokoordinaattorina tammikuun lopulla. Uusi toimenkuva vahvistaa Golfliiton sitoutumista laadukkaaseen hallintoon, talouteen ja jäsenpalveluihin.

Vantaalaislähtöisen Lehdon monipuolinen tausta yhdistää kaupalliset ja kasvatustieteelliset opinnot sekä laajan kokemuksen toimisto- ja hallintotehtävistä. Hän on aiemmin toiminut varhaiskasvatuksen hallinnollisena esimiehenä ja saman alan yrittäjänä.

Myös liikunta on aina ollut isossa roolissa elämässä, ja vyöllä on liikunnanohjaajan koulutus sekä valmentajakoulutusta. Golfin seuratoimintakin on tuttua monen vuoden ajalta, jolloin vastuualueina oli junioritoimina ja jäsenlehden taittaminen.

Intohimo urheiluun ja positiiviset kokemukset saivat Lehdon hakemaan Golfliiton pestiin.

”Työnkuva Golfliitossa tuntui pitkälti tutulta ja kivalta sekä se hyödyntää vahvuuksiani. Jo näin viikon jälkeen koen itseni todella lämpimästi vastaanotetuksi ja on hieno olla osa isompaa yhteisöä. Fiilis on loistava”, Lehto summaa ensiaskeleita.

Uudessa roolissaan Lehto tulee olemaan avainhenkilö talousprosessien tukemisessa ja toimiston juoksevien asioiden hoitamisessa. Hänen osaamistaan tullaan hyödyntämään myös monipuolisesti eri projekteissa ja tapahtumissa.

Golfarina hän on ollut aktiivinen 90-luvulta lähtien. Vaikka laji on jäänyt enemmän taka-alalle perheen perustamisen myötä, on golf säilynyt hänelle rakkaana harrastuksena.

”Golf on aina ollut yhdistävä tekijä perheessäni ja tuonut meille yhteistä aikaa. Olen myös tavannut puolisoni golfkentällä, joten golfilla on aina erityinen paikka sydämessäni”, Lehto summaa.

Tervetuloa Kati!