SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Tekoäly tehostamaan Golfliiton asiakaspalvelua – taustalla uusi yhteistyö twoday AI Agent -palvelun kanssa

Pelaajalle19. Maaliskuuta 2024

Golfliitto ottaa golfkauden alussa askeleen tulevaisuuteen yhteistyössä teknologiayhtiö twodayn kanssa. Uusi kumppanuus keskittyy twodayn AI Agent -tekoälypalvelun pilotoimiseen liiton asiakaspalvelussa. Tavoitteena on vastata nopeasti ja tehokkaasti eBirdie-sovelluksen käyttäjien, tasoituskysymysten sekä golfin sääntöihin liittyviin tiedusteluihin. Palvelu tullaan nimeämään ja se saa oman, tunnistettavan logonsa.

Golfliitto saa asiakaspalveluunsa golfkauden aikana kymmeniä kysymyksiä päivässä. Suurin osa niistä liittyy tasoitukseen tai tasoituskierrosten pelaamiseen. Monet kysymyksistä ovat suhteellisen yksinkertaisia ratkaista ja pelaaja voi itse tehdä tarvittavat toimenpiteet neuvonnan jälkeen. AI Agent -palvelu vapauttaa ihmisasiakaspalvelijoiden aikaa haastavampien tapausten käsittelyyn.

Uuden tekoälyavusteisen botin avulla tavoitellaan nopeampaa tiedustelujen käsittelyä, mikä parantaa sekä pelaajien kokemusta että vahvistaa liiton palvelutasoa.

AI Agent on valmis ratkaisu, joka voidaan kouluttaa haluttuun tarkoitukseen nopeasti. Palveluita tullaan hyödyntämään myös golfin aloittamiseen ja alkeiskurssien löytämiseen liittyen, mikä helpottaa uusien harrastajien ensiaskelia lajin parissa.

”Olemme innoissamme pilotista, sillä uskomme sen ehdottomasti nopeuttavan vasteaikaa pelaajien kysymyksille keskellä kiireistä golfkautta. Yhteistyössä twodayn kanssa saamme optimoitua resurssimme ja edistämme samalla koko toimialan kehitystä”, Golfliiton markkinointi- ja kumppanuuspäällikkö Kimmo Rantamäki kertoo.

Golfliitto on ensimmäisten lajiliittojen joukossa, joka hyödyntää tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia parantaakseen pelaajien palvelukokemusta. Yhteistyö ei ainoastaan osoita Golfliiton suuntautumista tulevaisuuteen, vaan myös twodayn kykyä tarjota ratkaisuja, jotka vastaavat modernin urheilun hallinnollisiin haasteisiin.

”Olemme erittäin tyytyväisiä uudesta kumppanuudesta Golfliiton kanssa. Yhteistyömme mahdollistaa modernin tekoälyn valjastamisen palvelemaan perinteistä lajia, mikä luo arvoa koko golfyhteisölle”, twodayn AI-liiketoiminnan yksikön johtaja Tomi Korpaeus sanoo.

Brändätty AI Agent -palvelu tullaan julkaisemaan Golf.fi-sivulla ja Golfliiton kanavissa huhtikuun aikana.

AI Agent -palvelusta voit lukea lisää täältä twoday AI Agent – suomalainen tekoälyratkaisu