SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Rekry: kesätyöntekijä digipalvelut ja IT-kehitys

Pelaajalle24. Tammikuuta 2023

Tule kesätyöntekijäksi (6kk) kehittämään yli 150 000 golfarin digitaalisia palveluita! Kesätyöntekijänä Golfliitossa saat monipuolisesti vastuuta digipalveluiden asiakastuesta aina sovellusten määrittelyyn asti. Pääset myös näköalapaikalle jäsenmäärältään Suomen suurimpaan lajiliittoon.

Tervetuloa kehittämään osaamistasi 

Kesätyöntekijänä olet osa Golfliiton digitiimiä. Annamme asiakaspalvelua seuroille ja pelaajille, ylläpidämme ja kehitämme keskusrekisterijärjestelmäämme, jäsensovellustamme ja rajapintapalveluitamme.

Tehtäviisi tulee kuulumaan mm. seuraavaa:

  • Ohjelmistopalveluiden käytön asiakaspalvelutehtävät
  • Pienkehityksen työjonon koordinointi palvelukumppanimme kanssa
  • Avustaminen Golfliiton ohjelmistopalveluiden suunnittelussa ja kehityksessä

Voit työskennellä joustavasti toimistollamme Pitäjänmäellä sekä etänä. Tarjoamme 6kk määräaikaisen työpaikan maaliskuusta syyskuun loppuun. Tarkasta ajankohdasta sovitaan erikseen ja siitä voidaan joustaa.  Golfliitossa pääset tekemään digiä kiehtovan pelin pyörteissä. Otamme digin tosissamme. Jäsensovelluksellamme on yli 100 000 käyttäjää ja keskusrekisterijärjestelmämme on kriittinen osa golfin digitaalista ekosysteemiä ja 150 000 jäsenen harrastusta.

Millaista henkilöä etsimme

Toivomme, että kesätyöntekijämme saa mieleenpainuvan ja osaamistaan kehittävän kokemuksen ohjelmistokehityksestä, ja siinä sivussa myös golfista. Olet tärkeä osa tiimiä ja haluamme, että onnistut.

Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta:

  • Kiinnostusta ohjelmistopalveluiden käytöstä, kehityksestä ja ylläpidosta
  • Vähintään 2 vuoden amk tai korkeakouluopintoja
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Suomen ja englannin sujuvaa kielitaitoa

Sinulla on halukkuutta kehittyä, oppia uutta ja jakaa rohkeasti näkemyksiäsi. Sinulla on myös oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja innostunutta asennetta.  Golfin tuntemus ei ole välttämätöntä, mutta siitä on apua, jos puhuu golfia.

Kuinka hakea tehtävään

Jätä hakemuksesi aarni.nordqvist@golf.fi. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja kerro miksi olet kiinnostunut tästä tehtävästä. Kerro myös pystytkö työskentelemään jo maaliskuun alusta syyskuun loppuun. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.01.2023. 

Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Aarni Nordqvist, aarni.nordqvist@golf.fi