SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Mikko Ilonen haastattelee ja haastaa messuilla

Pelaajalle24. Maaliskuuta 2023

Golfmessut Helsingin Messukeskuksessa 31.3.–2.4.2023

Kaikille golfareille tuttu Suomi Golfin Hall of Famer ja viisinkertainen pääkiertuevoittaja Mikko Ilonen hyppää Golfmessuilla uusiin saappaisiin, ja toimii Golfliiton messuosastolla lavaisäntänä yhdessä Iiro Harjulan kanssa. Haastattelijan rooliin lisäksi Ilonen on luvannut luoda yleistä hyvää fiilistä messuyleisölle.

Vuonna 2019 peliuransa lopettanut Ilonen on ollut sen jälkeen monipuolisesti tekemisissä golfin kanssa kenttäsuunnittelussa, manageroinnissa ja junioritoiminnassa. Lisäksi sydän sykkii yhä vahvasti kilpagolfille ja sen kehittämiselle. Jälleen uuteen aluevaltaukseen lahtelainen suhtautuu avoimin mielin.

”Golfmessut on hauska ja mielenkiintoinen tapahtuma, jonka teemoissa yhdistyy niin golfin aloittaminen, juniorit ja kilpagolfkin. Uskon tuovani pitkältä uraltani annettavaa ja näkemyksiä messukävijöille ohjelman eri osissa, ja annan Iiron hoitaa oman osansa ammattilaisena”, Ilonen summaa.

Suomi Golf -lavalla riittää monipuolista ohjelmaa koko messujen ajan perjantaista sunnuntaihin. Yksi mielenkiintoisimmista on päivittäin vaihtuvin vierain toteutettava ”Kilpagolfin parhaat & Suomen LET-kisa”, jossa Ilonen pääsee hyödyntämään omaa kivikovaa kokemustaan ja avaamaan kilpagolfin ajankohtaisia teemoja, polkua huipulle sekä tietysti fiilistelemään tulevaa LET-kotikisaa Pickalassa.

Luvassa on myös useita muntapapelata-haastatteluita, joissa osassa golfhistoriaan raottaa julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Ilonen odottaa etenkin Petra Ollin tapaamista viime kesäisen oppitunnin jälkeen.

Mikko on antanut nimensä ja panoksensa myös Golfliiton Aloita golf -alueella pyörivään Mikko Challenge -lähipelihaasteeseen. Pientä kisailua kaipaavat voivat suorittaa erilaisia Mikko Challenge -rasteja omaan tahtiin itseään tai kaveria haastaen – tai ottaa tavoitteeksi päihittää Mikon tekemä tulos samalla radalla. Haasteen Top10-tilastoa päivitetään ja se on esillä Golfliiton osastolla. Luvassa on palkintoja päivittäin sekä hienoille suorituksille että hyville yrityksillekin.

Joka päivä messujen aikataulussa toistuu myös Haasta Mikko -ohjelmanumero. Sen aikana Ilonen kerää messuilijoista muutaman innokkaan vapaaehtoisen livehaasteotteluun, jotka käydään Golfliiton Aloita golf -alueen rasteilla. Vastaathan siis kyllä, jos sinut haastetaan käytävältä mukaan mittelöön!

”Tavoitteena on saada erilaisia messuilijoita mukaan ilman stressiä lopputuloksesta. Ilon kautta ja rohkeasti mukaan”, Ilonen kannustaa.

Golfmessujen koko ohjelma golfmessut.fi