SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfliiton mobiilisovellus eBirdie on nyt uudistunut

Pelaajalle25. Kesäkuuta 2018

Päivittämällä eBirdien pelaajat saavat käyttöön Golf GameBookin monipuoliset toiminnot

Suomen Golfliiton uudistunut mobiilisovellus eBirdie tekee golfin pelaamisesta entistä hauskempaa. Myöhemmin kauden 2018 aikana tasoituksen voi päivittää pelikierroksen jälkeen Golf GameBookista eBirdieen, jonne alkaa samalla kertyä pelaajan tasoitushistoria.

eBirdien mukana tulevat Golf GameBookin palvelut vievät pelikokemuksen uudelle tasolle. Golf GameBookia ei tarvitse ladata erikseen, vaan riittää, että eBirdie on ladattuna puhelimeen ja päivitetty. Sovelluksia ladattaessa on hyvä huomioida, että golfari tarvitsee vain yhden sovelluksen puhelimeensa. Mikäli on jo Golf GameBookin käyttäjä, ei tarvitse kuin päivittää sovellus ja myös eBirdie on käytössä.

Golf GameBookissa pelaaja voi valita lukuisten eri pelimuotojen välillä. Tulosten syöttäminen digitaaliseen tuloskorttiin on nopeaa ja sovellus laskee tulokset automaattisesti. Sen avulla voi myös seurata ja kommentoida kavereiden pelejä, kun itse ei pääse kentälle.

Kokeilemalla eri pelimuotoja golfari löytää pelistä aivan uusia ulottuvuuksia ja golfista tulee entistä hauskempaa ja monipuolisempaa. Varsinkin aloitteleville golfareille erilaiset ryhmän kesken pelattavat pelit tuovat jo alkuvaiheessa peliin upeita onnistumisen elämyksiä

Golf GameBookissa on pelimuotoja myös joukkuekilpailuja varten. Golf GameBookin avulla voi seurata toisten peliryhmien tilanteita ja kommentoida heidän peliään. Myös kuvien ottaminen ja lähettäminen sovelluksen avulla on helppoa.

”eBirdien kehitystyö jatkuu vaiheittain ja jatkossa on luvassa merkittävä uudistus tasoituksen ylläpitoon. Tasoituksen päivitys suoraan Golf GameBookista on mahdollista vielä golfkauden 2018 aikana”, toteaa Golfliiton talouspäällikkö Emilia Ottela.

Kun kierros on tasoituskelpoinen ja tulokset syötetään Golf GameBookin tuloskorttiin, lähtee tieto kierroksen jälkeen Golfliiton verkkotietopalveluun ja tasoitus päivittyy seurojen tietojärjestelmiin. Samalla eBirdieen alkaa kertyä pelaajan tasoitushistoria.

”Golfliiton ja GameBookin kumppanuus valmistaa suomalaisia kohti uutta kansainvälistä tasoitusjärjestelmää ja lajin digitalisoitumista. Uusi globaali tasoitusjärjestelmä astuu voimaan vuoden 2020 alussa ja se asettaa haasteet golfin tietojärjestelmille.”

eBirdie sovellus toimii iOS ja Android laitteilla ja se on ladattavissa App Store ja Google Play -sovelluskaupoista. Kun sovellus on ladattu puhelimeen, on jäsentietojen syöttäminen vaivatonta. Kun haluat aktivoida Golf GameBookin toiminnot, kirjaudu tai rekisteröi tietosi sovellukseen ja kaikki on valmista. eBirdiessä olevasta Pelaa-ikonista pääset siirtymään suoraan Golf GameBookiin.

Lisätietoja ja käyttäjätuki eBirdie-sovellukseen: www.ebirdie.fi