SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Future Tour toimii ympärivuotisesti – seuraava leiri huhtikuussa Harjattulassa

GolfliittoJuniorit14. Maaliskuuta 2023

Future Tour -leirit keräävät nuoret pelaajat harjoittelemaan ja kehittymään yhdessä. Leiriohjelmat ovat monipuolisia ja koostuvat Team Akatemia -valmennuksen osa-alueista. Harjoitusleirille ovat tervetulleita Future Touria pelanneet 9–14-vuotiaat golfarit. Osallistujalla tulee olla tasoitus.

Leiripäivissä nuoret pääsevät harjoittelemaan oman ikäisten kanssa ympärivuotisesti ja kesän kilpailuissa onkin mukava nähdä tuttuja kasvoja. Ammattitaitoiset valmentajat takaavat kannustavat ja turvalliset olosuhteet. Akatemiavalmentajina leireillä toimivat mm. Ville Vaimala, Kaisa Ruuttila, Minea Blomqvist-Kakko – lisäksi mukana on paikallisia seuravalmentajia.

Leirejä ja tapahtumia on yhteensä neljästä viiteen vuodessa. Leirejä järjestetään sekä etelässä että pohjoisessa, ja molemmilla alueilla on omat hallipäivät/aikataulut.

Vuosikello starttaa syksyn leirillä, jossa kerätään uudet ja vanhat Futurelaiset yhteen. Talvella järjestetään sisähallitapahtumia, joissa käynnistellään uutta kautta ja annetaan lisäbuustia talvitreeneihin. Kevätleiri käynnistää ulkokauden ja valmistaa alkavaan kilpailukauteen. Kesän kohokohtana tavataan yhteistapahtumassa ja treenataan huippuolosuhteissa.

Leireille otetaan tapahtumakohtaisesti 80–100 nuorta. Jokaisella leirillä on myös fysiikka- ja liiketaito-osuuksia.

Vuosi 2023 vauhdissa

Kausi 2023 käynnistettiin Espoossa Season Golfin hallissa tammikuun lopussa 70 osallistujan voimin. Harjoittelussa keskityttiin lähipelin eri osa-alueisiin ja tykitettiin täysillä draiveja Trackmaniin.

Kevätleiri järjestetään Turussa Harjattula Golf & Country Clubilla 21.–22.4. Kevätleiri tuo talven harjoitukset ulos. Ilmoittautuminen on auki; TFA Minileiri, 21.-22.4.2023 Harjattula Golf & Country Club (lyyti.fi)

Kesällä tavataan huippugolfin merkeissä Pickalan Ladies European Tour -kisan yhteydessä. Junioritapahtuma järjestetään finaalipäivänä lauantaina 1.7. Pickala Golfissa. Kaikki Future-nuoret kutsutaan Minni & Roope Golf Schoolin studiolle. Tapahtumassa saat lisää vinkkejä huippukilpailun seuraamiseen ja ideoita omaan peliin. Ilmoittautuminen on auki; Juniorit kannustamaan 1.7.2023 LET Pickala Golf (lyyti.fi)

Sunnuntaina 2.7. pidetään huipputreenipäivä Pickala Golfissa Future Tour-junioreille. Treenipäivässä harjoitellaan huippujen jäljissä Ladies European Tourin Ilmoittautuminen on auki; Futurejuniorien treenipäivä LET jatkot 2023 (Pickala Golf) (lyyti.fi)

Syysleirille kokoonnutaan 29.–30.9. Vierumäelle. Lisätietoa leiristä ja ilmoittautuminen elokuussa. Syysleirille ovat tervetulleita kaikki vanhat ja uudet Futurelaiset.

”Hieno nähdä lähes sata nuorta harjoittelemassa yhdessä. Testileirit osoittivat, että nuoret tutustuvat todella helposti toisiinsa yhteisen lajin äärellä. Nuoret innostuvat valmentajien kannustuksesta ja haastavista treeneistä. Ja nimmari Stars-taulussa on varmasti kaikille hieno muisto vuosien päästä. Kannattaa lähteä rohkeasti leirille vaikka kaverin kanssa.” Golfliiton junioritoiminnasta vastaava Mika Hollo iloitsee.

Stars-taulusta voi bongailla tulevaisuuden tähtiä