SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Footjoy Finnish Junior Tour käynnistyy tänään – myös kesän arvokilpailut osaksi uutta pääyhteistyökumppanuutta 

Kilpagolf3. Toukokuuta 2024

Footjoy ja Titleist -merkkejä edustava Acushnet on tehnyt merkittävän pääyhteistyösopimuksen Suomen Golfliiton kanssa. Uuden sopimuksen myötä Team Finlandin amatööripelaajat vaatetetaan laadukkailla Footjoy-golfvaatteilla. Kumppanuus kattaa koko Team Finlandin, mukaan lukien miehet, naiset ja juniorit.

Footjoy pukee myös Pariisin olympialaisiin nimettävän Suomen golfjoukkueen lajikohtaisilla vaatteilla.

Yhteistyö näkyy nimikkokumppanuutena Suomen korkeimmalla juniorikiertueella Finnish Junior Tourilla. FJT-osakilpailuja pelataan kauden aikana seitsemän ympäri Suomea, ensimmäinen tällä viikolla. Junioreiden pääkiertueen lisäksi Footjoy on vahvasti esillä elokuussa Maskussa pelattavassa Nordic Liigan osakilpailussa, nimeltään Finnish Swing by FootJoy.

”Footjoy on sitoutunut tukemaan Suomen Golfliittoa ja sen edustuspelaajia tarjoamalla laadukkaita, kiertueilla testattuja golftekstiilejä ja kenkiä, jotka on suunniteltu kestämään golfin kaikki sääolosuhteet. Olemme iloisia, että pitkään Titleistin ja Golfliiton kanssa tehty yhteistyö vahvistuu Footjoy-brändillä”, toteaa Acushnetin Suomen myynnistä vastaava Teemu Vinni.

”Olemme innoissamme ja ylpeitä yhteistyöstä, joka tuo pelaajillemme huippuluokan varusteita. Se on arvokas lisä heidän peliinsä”, kertoo Golfliiton valmennuspäällikkö Eero Kangasniemi.

Pääyhteistyösopimus on kolmivuotinen, ja se kattaa laajan kirjon yhteistyömahdollisuuksia molempien osapuolten välillä, mukaan lukien mailojen fittauspalvelut ja yhteiset markkinointitoimenpiteet.

Lisätiedot:
Suomen Golfliitto
Kimmo Rantamäki, markkinointi- ja kumppanuuspäällikkö
Puhelin: 050 5417577

Acushnet Sverige Aktiebolag – filial i Finland
Teemu Vinni, Country Manager
Puhelin: 040 545 7492