SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Kaikki mitä olet halunnut tietää golfista – opas julkaistu!

Golfliitto3. Maaliskuuta 2021

Mennyt golfkausi toi lajin pariin tuhansia uusia pelaajia, ja moni innostui palaamaan kentille tauon jälkeen. Harrastuksen ensiaskeleilla kysymyksiä usein riittää, ja siksi Golfliitto on koostanut Kaikki mitä olet halunnut tietää -golfista oppaan. Opas postitetaan 30 000 parin vuoden sisään aloittaneelle pelaajalle ensimmäisen Golflehden yhteydessä. Oppaita tullaan jakamaan myös golfseuroille lajimarkkinoinnin tueksi.

Oppaaseen on koottu monipuolisia ohjeita ja käytännön vinkkejä esimerkiksi kierrokselle valmistautumiseen, golfsanastoon, tasoitukseen, välineisiin ja pelisuunnitelman tekemiseen liittyen. Oppaan sivuilla käydään läpi myös golfarin jäsenedut ja golfyhteisön toiminnan rakennetta. Kansien välistä löytyy myös useita #muntapapelata -tarinoita, joista jokainen voi löytää ideoita harrastamisen mahdollisuuksiin.

”Opas ja sen mukana lähetetyt 30 000 greenihaarukkaa on lahja golfin aloittaneille. Halusimme vuoden ensimmäisen golflehden yhteyteen jotain erilaista, jolla huomioida uudet golfarit. Samalla oli hyvä antaa vastauksia joihinkin tutkimusten kautta saatuihin kysymyksiin, mitä aloittelijoilla usein on. Rekistereitä hyödyntämällä mukaan saimme melko hyvä peiton vasta-alkajista. Toivotaan tietysti, että seurat pystyvät hyötymään tällaisesta tiivistetystä Aloittajan oppaasta. Kaikki tähtää siihen, että meillä olisi enemmän pitovoimaa uusiin golfareihin ja että hyvät ja monipuoliset tavat pelata golfia tulisivat harrastuksen alkumetreillä tiedostettua. Siksi esimerkiksi tämä greenihaarukka ja sen käyttö haluttiin nostaa esiin”, kommentoi liiton markkinointipäällikkö Kimmo Rantamäki.

Oppaasta on julkaistu myös kaikille avoin ja videoita hyödyntävä digiversio, johon pääsee tutustumaan osoitteessa kokosuomigolfaa.fi.

Oppaan näköisversioon pääset tutustumaan Lukusalissa.