SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Iro Research Golfliiton yhteistyökumppaniksi

Golfliitto10. Huhtikuuta 2024

Uusi kumppani jatkaa Golfliiton tiedolla johtamisen yhteistyötä.

Golfliitto haluaa olla tiedolla johtamisen edelläkävijä suomalaisessa urheilukentässä. Tätä tavoitetta tukemaan Golfliitto ja Iro solmivat yhteistyökumppanuuden. Sopimus mahdollistaa golfyhteisöjen tukemisen ja lajin kasvattamisen strategian mukaisesti tutkimuspalveluja hyödyntäen.

Iro on yksi Suomen johtavista täyden palvelun tutkimustaloista, joka kokemuksen ja ratkaisukeskeisen asenteen avulla auttaa tekemään älykkäitä johtopäätöksiä ja takaa laadukkaan sekä luotettavan lopputuloksen.

“Irolla on vahva tahto auttaa viemään golftoimialaa eteenpäin. Tavoitteemme on jalostaa tietoa koko Suomi Golfin menestykseksi. Golfliitto on tehnyt esimerkillistä työtä tiedolla johtamisessa jo pidempään, joten yhteinen intressi löytyi nopeasti”, sanoo Iro Researchin toimitusjohtaja Vesa Väisänen

Golfliiton markkinointi- ja kumppanuuspäällikkö Kimmo Rantamäki näkee Iron loistavana lisänä kumppaniverkostoon:

“Iro on meille tuttu toimija vuosien takaa, ja nyt oli loistopaikka syventää jälleen yhteistyötä. Voimme heidän avullaan kehittää toimintaamme monipuolisesti luotettavaan tietoon pohjautuen. On hienoa huomata, miten intohimoisesti Iro tekee työtään, kasvaa ja kehittyy – aivan kuten Suomi Golfkin.”

Tutkimuspalvelut räätälöidään palvelemaan erityisesti golfyhteisöjen palvelua, lajimarkkinointia ja kumppanuuksia. Yhtenä ensimmäisenä konkreettisena toimenpiteenä on golfin potentiaalitutkimuksen uusiminen.

 

Lisätietoja:

Suomen Golfliitto
Markkinointi- ja kumppanuuspäällikkö Kimmo Rantamäki
+358 50 541 7577 / kimmo.rantamaki@golf.fi

Suomen Golfliitto on suomalaisten golfseurojen kattojärjestö ja lajin keskeinen toimija Suomessa. Golfliitto on yksi maan suurimmista lajiliitoista yli 155 000 pelaajallaan. Jäsenseuroja on 132. Olemme kaikille avoin ja vetovoimainen yhteisö, joka lisää hyvinvointia ja naururyppyjä elämään.

Iro Research Oy
Toimitusjohtaja Vesa Väisänen
+358 50 320 9142 / vesa.vaisanen@iro.fi

Vuonna 1990 perustettu Iro Research on yksi maamme johtavista täyden palvelun tutkimustaloista. Työllistämme ja käsittelemme datan vastuullisesti ja turvallisesti Suomessa. Laadukas ja luotettava markkinointitutkimus on intohimomme. Räätälöimme tutkimukset ratkaisukeskeisesti ja luovasti tarjotaksemme asiakkaallemme tarpeeseen vastaavaa tietoa, ymmärrystä ja varmuutta päätöksentekoon.