SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfliitto hakee seurakehittäjiä ja golfyhteisöjen kehittäjiä

GolfliittoSeuroille4. Lokakuuta 2016

Golfliitto hakee junioritoiminnan seurakehittäjiä ja golfyhteisön kehittäjiä osa-aikaiseen työhön. Tarjoamme liikkuvan näköalapaikan toimialalle osana asiantuntijatiimiä.

Etsimme osa-aikaisia golfyhteisöjen konsultteja seuraaviin tehtäviin:

JUNIORITOIMINNAN SEURAKEHITTÄJIÄ (sinettiseuratoiminta)

Golfliitto on kehittänyt seurojen junioritoimintaan laatusertifikaatin, eli laatuseuramerkin. Laatuseuroja on tällä hetkellä 15, lisäksi laatuseuramerkkiä tavoittelee noin 40 golfseuraa.

Sinettiseuroja Suomessa on seitsemän. Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja, joiden auditoinnista vastaa lajiliitto ja kriteeristöistä Valo.

Osa-aikaiset junioritoiminnan seurakehittäjät tukevat sinettiseurastatusta tavoittelevia seuroja sekä seuroja, jotka pyrkivät junioritoiminnan laatuseuraksi.

Osaaminen: Etsimme henkilöitä, joilla on kokemusta lasten ja nuorten seuratoiminnan kehittämisestä ja erityisesti sinettikriteereiden auditoinnista/ toteuttamisesta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii kokemusta lasten ja nuorten seuratoiminnasta. Lisäksi golfin tuntemus, innostavuus ja ulospäinsuuntautuneisuus sekä ohjaustaito katsotaan eduksi.

Lisätietoa Golfliiton junioritoiminnan laatuseuroista: https://golf.fi/junioritoiminnan-laatumerkki/

Lisätietoa Golfliiton kehittäjäverkostosta: https://golf.fi/seurakehittajaverkosto/

Junioritoiminnan seurakehittämisestä vastaa juniorivastaava Sami Övermark, puh. 044 7535 138, sami.overmark@golf.fi

GOLFYHTEISÖJEN KEHITTÄJÄ (golfyhteisöjen asiakaskokemuksen hallinta)

Vuodesta 2015 Golfliitto ja yhteensä 69 eri golfyhteisöä on käyttänyt asiakaskokemuksen hallintaan tarkoitettua Pelaaja Ensin -ohjelmaa. Ohjelman avulla golfyhteisö saa ensikäden tietoa suoraan asiakkailtaan ja pystyy ohjaamaan toimintaansa suositteluhalukkuutta sekä pelaajauskollisuutta parantavaan suuntaan.

Golfyhteisöjen kehittäjät opastavat golfyhteisöjä ymmärtämään asiakaskokemuksen hallintaa, käyttämään Pelaaja Ensin -ohjelmaa sekä hyödyntämään sen tai muun vastaavan järjestelmän antamia tuloksia toiminnan kehittämisessä. Yksi kehittäjistä keskittyy naisgolfiin.

Osaaminen: Asiakaskokemuksen hallintaan keskittyvän toimenkuvan edellytyksenä on kokemus liiketoiminnasta, asiakaskokemuksen hallinnasta ja konsultoinnista. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii myös golfin toimintakentän yleistä tuntemista.

Golfliitto tarjoaa liikkuvan näköalapaikan toimialalle asiantuntijatiimissä. Työaika on 20–30 vrk/vuosi. Valitut golfyhteisöjen kehittäjät perehdytetään tehtävään.

Lisätietoa Pelaaja ensin ohjelmasta: https://golf.fi/pelaaja-ensin-kehittamistyokalu/

Asiakaskokemuksen hallinnan seurakehittämisestä vastaa seurakonsultti Aarni Nordqvist, puh. 040 539 5903, aarni.nordqvist@golf.fi

Hakeminen

Hae tästä huippupestiin rakentamaan suomalaisen golfin tulevaisuutta: https://www.lyyti.in/Golfyhteisojen_konsulttihaku_2016_6807
Hakuaika päättyy 20.10.2016.

Lisätietoa antaa edellä mainittujen lisäksi golfyhteisöjen kehittäjien esimies, seurapalvelupäällikkö Aleksi Valta, aleksi.valta@golf.fi, 040 820 5425