SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Matalan kynnyksen kilpailutoimintaa toimintarajoitteisille golfareille

Erityisgolf28. Kesäkuuta 2022

Golfliiton toimintarajoitteisille suunnatun kilpailutarjonnan lisäksi Suomen HCP golf kannustaa kilpailemaan matalankynnyksen kilpailutoiminnan myötä.

Vuodesta 2015 järjestetyn E-Tourin, nykyisen Respecta Tourin lisäksi Golfliitto on tällä kaudella tarjonnut oman kilpailukiertueen kehitysvammaisille golfareille Unified Tourin muodossa. Unified Golfissa pelataan joukkuekilpailua, jossa toinen peliparista on kehitysvammainen ja toinen vammaton golfari.

Suomen HCP Golf haluaa entisestään lisätä mahdollisuuksia kilpailemiseen ja järjestävät tällä kaudella matalan kynnyksen kilpailutoimintaa golfia harrastaville toimintarajoitteisille henkilöille. Kilpailut toteutetaan osana Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa ”Toimintarajoitteisten golfliikunnan edistäminen 2021–2022” -hanketta. Tavoitteena on rohkaista toimintarajoitteisia golfareita mukaan seurojen omaan kilpailutoimintaan ja Golfliiton järjestämiin Respecta Tourin osakilpailuihin. Toimintarajoitteinen henkilö on tässä yhteydessä esim. liikuntarajoitteinen, kehitys-, cp-, näkö-, kuulo- tai aivovammainen, elinsiirron saanut tai dialyysissä oleva henkilö.

Matalankynnyksen kilpailutoiminnasta löydät tarkemman kuvauksen TÄÄLTÄ

Lisätietoa matalankynnyksen kilpailutoiminnasta saat:
Suomen HCP Golf, toiminnanjohtaja Kari Heikkilä toimisto@suomenhcpgolf.fi

Lisätietoa Golfliiton kilpailuista löydät kiertuesivuilta; Respecta Tour ja Unified Tour.