SUOMEN
GOLFLIITTO

Moni golfin kokeilemisesta kiinnostunut pitää kynnystä ensiaskeleiden ottamiseen korkeana, mutta kysymys on pitkälti mielikuvasta. Golf on helppo aloittaa ja jokainen voi pelata sitä haluamallaan tavalla. Parasta golfissa on se, että sen voi aloittaa melkein minkä ikäisenä tahansa.  Golfia voi pelata yksin tai yhdessä, rennosti tai tavoitteellisesti ja ajankäytöllisestikin golf joustaa – aina ei tarvitse pelata 18 reikää.

Harrastuksen ensiaskeleilla kysymyksiä usein riittää, ja siksi Golfliitto on koostanut Kaikki mitä olet halunnut tietää -golfista oppaan.

Oppaasta tehdyn, kaikille avoimen digiversion löydät osoitteesta kokosuomigolfaa.fi

Oppaaseen on koottu monipuolisia ohjeita ja käytännön vinkkejä esimerkiksi kierrokselle valmistautumiseen, golfsanastoon, tasoitukseen, välineisiin ja pelisuunnitelman tekemiseen liittyen. Oppaassa käydään läpi myös golfarin jäsenedut ja golfyhteisön toiminnan rakennetta. Oppaasta löytyy myös useita #muntapapelata -tarinoita, joista jokainen voi löytää ideoita harrastamisen mahdollisuuksiin.

Tutustu myös Aloita golf -oppimisalustaan, joka johdattelee sinut golfin aloittamisen maailmaan. Lopussa voit tehdä leikkimielisen pikatestin golfin aloittamisesta.