SUOMEN
GOLFLIITTO

Moni golfin kokeilemisesta kiinnostunut pitää kynnystä ensiaskeleiden ottamiseen korkeana, mutta kysymys on pitkälti mielikuvasta. Golf on helppo aloittaa ja jokainen voi pelata sitä haluamallaan tavalla. Parasta golfissa on se, että sen voi aloittaa melkein minkä ikäisenä tahansa.  Golfia voi pelata yksin tai yhdessä, rennosti tai tavoitteellisesti ja ajankäytöllisestikin golf joustaa – aina ei tarvitse pelata 18 reikää.

Harrastuksen ensiaskeleilla kysymyksiä usein riittää, ja siksi Golfliitto on koostanut Kaikki mitä olet halunnut tietää -golfista oppaan. Oppaaseen on koottu monipuolisia ohjeita ja käytännön vinkkejä esimerkiksi kierrokselle valmistautumiseen, golfsanastoon, tasoitukseen, välineisiin ja pelisuunnitelman tekemiseen liittyen. Oppaan sivuilla käydään läpi myös golfarin jäsenedut ja golfyhteisön toiminnan rakennetta. Kansien välistä löytyy myös useita #muntapapelata -tarinoita, joista jokainen voi löytää ideoita harrastamisen mahdollisuuksiin.

Oppaasta tehdyn, kaikille avoimen digiversion löydät osoitteesta kokosuomigolfaa.fi

Opas on jaettu 30 000 muutaman viime vuoden aikana green cardin suorittaneelle golfseuran jäsenelle.

Alla olevasta linkistä pääset golfin aloittamisen ”peruskurssille”. Löydät kaiken tarpeellisen tiedon helppoon tapaan aloittaa golf. Jos vielä hieman epäröit, saat vahvistusta siihen, miksi golf on hyvä laji kaikenikäisille. Löydät myös videoita, joita katsomalla viimeistään golfkipinä iskee oikein kunnolla. Lopuksi voit tehdä halutessasi leikkimielisen pikatestin golfin aloittamisesta.

Tervetuloa mukaan huikean lajin pariin!

ALOITA GOLF TÄSTÄ