SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Mielekästä tekemistä kaikille Aloita Golf -osastolla

Aloita golf23. Maaliskuuta 2023

Golfmessut Helsingin Messukeskuksessa 31.3.-2.4.

Golfmessujen Golfliiton osastolla huomioidaan hyvin myös lajin vasta-alkajat tai lyhyemmän aikaa pelanneet, sillä Aloita Golf -osastolla pääsee tutustumaan lajiin erilaisten toiminnallisten golfpisteiden muodossa. Tervetulleita ovat kaikki lajikokemuksesta riippumatta. Vielä golfkärpäsen puraisua odottavat ystävät ja perheenjäsenet kannattaakin ottaa mukaan messuille tutustumaan, ja voitte kokeilla yhdessä hauskoja rasteja golfin parissa.

Aloita Golf -alue jakautuu kolmeen eri teemaan, jotka soveltuvat kaikenikäisille nuorista varttuneisiin.

Lähipelirasteilla voit testata tarkkuuttasi viheriöillä, jossa Golfliiton ohjaajat opastavat ja antavat vinkkejä puttaamiseen ja chippaamiseen.

Kaikkien suosikissa, kolmen metrin korkuisessa Golf Dartz -tikkataulussa voi tavoitella napakymppiä tai lyödä mahdollisimman lujaa. Muovisilla mailoilla ja tarrapalloilla on helppo aloittaa ensimmäisetkin svingaukset turvallisesti.
Pelinomaisuutta ja vähän vauhtia toivovat taas pääsevät Puistogolf-radalla harjoittelemaan golfkentän kiertämistä erilaisin pelimuodoin yhdessä kaverin kanssa tai yksin. Myös Puistogolf-radalla käytössä ovat muovimailat ja Golfliiton ohjaajat opastavat radan käytössä.

Golf soveltuu lajina lähes jokaiselle eivätkä toimintarajoitteet ole useimmiten este lajista innostumiselle. Golfliiton osastolla on testattavana myös paramobile-laite, jolla pystypelaaminen onnistuu myös henkilöltä, jolla on liikuntarajoite. Laitteella pääset myös suorittamaan rasteja.

Rastisuorittajilla mahdollisuus mahtavaan palkintoon

Lisähaastetta kaipaavat voivat suorittaa Mikko Challenge -rasteja omaan tahtiin itseäsi tai kaveriasi haastaen – tai ottaa tavoitteeksi päihittää lajilegenda Mikko Ilosen tekemä tulos samalla radalla. Mikko Challengen Top 10-tilastoa päivitetään ja se on esillä Golfliiton osastolla. Palkintoja on luvassa päivittäin hienoille suorituksille ja hyville yrityksille. Hae oma tuloskorttisi alueen infotiskiltä!

Golfmessuilla tullaan näkemään päivittäin myös Haasta Mikko -livetaistoja messukävijöiden ja Mikko Ilosen kesken, joten vastaathan siis kyllä, jos sinut haastetaan käytävältä mukaan mittelöön. Kts. Ohjelma 
Tehtävärasteja suorittamalla voi myös osallistua arvontaan, jossa päivittäin huippupalkintona VIP-liput kotimaisen golfkesän suurimpaan tapahtumaan Pickala Golfiin, jossa pelataan naisten Euroopan kiertueen osakilpailu Ladies Open by Pickala Rock Resort 29.6.–1.7.