SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfliiton myyntipäälliköksi Sami Eljaala

Pelaajalle20. Maaliskuuta 2024

Sami Eljaala on nimetty Suomen Golfliiton uudeksi myyntipäälliköksi. Hän aloitti tehtävässä 18. maaliskuuta.

Tamperelaislähtöisellä, nykyisin espoolaistuneella Eljaalalla on mittava kokemus kaupalliselta alalta ja myynnin eri tehtävistä sekä yrittäjyydestä. Vaikuttavaan yrittäjätaustaan kuuluu muun muassa golfvaatteiden maahantuontia, urheilumerchin/fanituotteiden tuottaminen, myynti ja markkinointi kotimaisissa ja kansainvälisissä tapahtumissa ja verkkokaupassa, sekä uudenlaisen kiertotalouspalvelun perustaminen Suomeen.

Uusi myyntipäällikön toimenkuva keskittyy Golfliiton myynnin ja kumppanuusmyynnin vahvistamiseen sekä liiton tapahtumien ja toimintojen kaupallistamiseen. Tavoitteena on edistää Golfliiton ”Miljoonamission” toteutumista, johon kuuluu olennaisesti konseptoinnin ja kaupallisen toiminnan mahdollisuuksien kartoittaminen. Eljaala työskentelee tiiviissä yhteistyössä markkinointi- ja kumppanuuspäällikkö Kimmo Rantamäen kanssa.

Golfin pariin hän ajautui 90-luvun alussa Hiisi Golfissa, ja intohimoinen golfkärpänen iski samantien lujaa. Kierrostahti on ensimmäisistä hurjimmista vuosista rauhoittunut 30-40 kierroksen tienoille, ja lyöntikin samalla hieman suoristunut. Sydän sykkii lajille edelleen isosti.

”Golf on mahtava peli, ja se on vienyt minut lukemattomiin paikkoihin ja tutustuttanut uusiin ihmisiin vuosien varrella”, nelosen tasoituksella pelaava Eljaala summaa.

Golfliiton rekryilmoitus osui täydelliseen kohtaan pitkän yrittäjätaipaleen jälkeen, ja hän haki paikkaa innostuneena avoimin mielin. Valinta tehtävään tarjosi hänelle mahdollisuuden yhdistää ammatillisen osaamisen ja intohimon golfiin.

”Olen enemmän kuin innoissani. Paikka oli upea mahdollisuus palata taas töihin intohimon pariin, ja yhdistää siihen oma ammatillinen tausta ja kokemus.  Saan tehdä itselleni merkityksellisen asian parissa töitä ja edesauttaa koko Suomi Golfia.”

Tervetuloa Sami!