SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

eBirdien uusi tuloskortti on mScorecard 

Pelaajalle31. Maaliskuuta 2021

Suomen Golfliitto on tehnyt sopimuksen mScorecardia toimittavan Velocor Oy:n kanssa mobiilituloskorttipalvelun yhdistämisestä Golfliiton eBirdie-jäsensovellukseen.

Sopimuksen ansiosta eBirdiestä on suora yhteys mScorecardin mobiilituloskorttiin etusivulla olevan Pelaa-napin kautta. Golfliitto ja Velocor ovat tehneet myös rajapintasopimuksen, joka mahdollistaa tasoituskierrosten syöttämisen tällä kaudella mScorecard-sovelluksesta. Tasoituskierrosten syöttäminen onnistuu viimeistään huhtikuun puolessa välissä, kun golfkausi Suomessa todella starttaa.

”Olemme tyytyväisiä, että eBirdien uusi mobiilituloskortti on mScorecard. Palvelulla on pitkään ollut uskollinen käyttäjäkunta. eBirdie-yhteistyön ansiosta kansainvälisestikin kehuttu tuloskortti pääsee sovelluksen synnyinmaassa laajemman yleisön tietoisuuteen”, kommentoi Golfliiton tietopalveluasiantuntija Aarni Nordqvist.

Mikään uusi palvelu kotimainen mScorecard ei ole, sillä se on ollut käytössä jo vuodesta 2005. Pitkäaikaisen kehitystyön tuloksena sovellus saa tällä hetkellä alan parhaimmat käyttäjäarviot sovelluskaupoissa. Selkeyden ja käyttäjäystävällisyyden lisäksi sovelluksen monipuolisia tilastointiominaisuuksia arvostetaan korkealle. Rekisteröityjä käyttäjiä sovelluksella on maailmassa 700 000 ja Suomessa 40 000.

”Uskon, että mScorecardin helppokäyttöisyys ja toimintalogiikka tulevat keräämään paljon kiitosta käyttäjiltä kuten se on tähänkin asti kerännyt”, Nordqvist sanoo.

mScorecardin käyttäminen vaatii sovelluksen lataamisen. eBirdien etusivun Pelaa-nappi tai valikon mScorecard-painike ohjaavat käyttäjän sovelluskauppaan lataamaan sovelluksen mikäli se ei ole vielä ladattuna.

Sovelluskauppoihin mScorecard-laajennuksen sisältävä eBirdien päivitys tulee ladattavaksi 1.4. alkaen. Kannattaa siis tarkistaa eBirdie-sovellus tai puhelimen sovelluskauppa.

Golfliitolla on voimassaoleva rajapintasopimus mScorecardin lisäksi Golfboxin, Golf GameBookin, Nexgolfin ja Wisenetworkin  kanssa. Rajapinta  mahdollistaa tasoituskierrosten jättämisen heidän palveluistaan.

Lisätietoa,
Golfliitto
Aarni Nordqvist
aarni.nordqvist@golf.fi

mScorecard / Velocor Oy
Hannu Arvelo
hannu.arvelo@mscorecard.com