SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

eBirdie-tuloskortti julkaistu ja käyttövalmis

Pelaajalle22. Toukokuuta 2023

Golfarin eBirdie-jäsensovelluksen oma tuloskortti on nyt valmis ja julkaistu. Saat tuloskortin käyttöösi päivittämällä eBirdie-sovelluksesi sovelluskaupasta (AppStore tai Google Play).

eBirdie-tuloskortti on erittäin helppokäyttöinen ja jäsenmaksuun kuuluva vaihtoehto tasoituskierrosten palauttamiseen kotimaan kentiltä jokaiselle golfarille. Pelaajan tasoitus päivittyy automaattisesti joka yö.

Kun olet päivittänyt uuden version, ilmestyy eBirdie-sovelluksen etusivun oikeaan reunaan Pelaa-nappi, jossa on kynän kuva. Tuloskortti avautuu painamalla siitä.

Pääset eBirdie-tuloskorttiin oikeanpuoleisesta Pelaa-napista, jossa on kynäikoni. Vasemman puoleinen Pelaa-nappi vie mScorecard-tuloskorttisovellukseen.

Kenttä- ja tiipaikkavalinnan jälkeen pääset kirjaamaan reikäkohtaiset tuloksesi ruudussa näkyviin laatikoihin käyttäen alaosan numeronäppäimistöä. Tuloksen syöttö siirtyy automaattisesti seuraavalla reiälle. Yhteenveto-napista pääset tarkastelemaan tuloskorttia ja palauttamaan tasoituskierroksen. Tarkemmat ohjeet ja vinkit tuloskortin täyttämiseen löydät tuloskortin ylälaidan info-painikkeesta.

eBirdie-tuloskortin kenttä- ja tiivalinta, tulostensyöttö ja yhteenveto.

Huomioithan, että jos tuloskortti ei anna valita tiipaikkaa ensimmäisellä kerralla pelatessasi, kirjaudu ulos eBirdie-sovelluksesta ja takaisin sisään (oikean yläkulman valikosta Asetukset ja kirjaudu ulos). Uudelleenkirjautuminen korjaa asian, ja ongelma tullaan päivittämään seuraavaan sovellusversioon.

Tasoitus kuuluu golfarin perusdigitarpeisiin

Suomessa pelataan vuosittain yli miljoona tasoituskierrosta, ja niistä yli 90 % palautetaan digitaalisesti. eBirdie-tuloskortti syntyi kevään aikana suhteellisen nopealla aikataululla tarpeeseen, jossa Golfliitto halusi taata kaikille pelaajille nyt ja tulevaisuudessa jäsenmaksuun kuuluvan vaihtoehdon tasoituskierrosten palauttamiseen mobiilissa.

”Tasoituskierrosten pelaaminen ja palauttaminen kuuluu golfarin perustarpeisiin, joten pääsimme huolien noustua keskusteluista päätöksiin ja tuloskortin toteuttamiseen pikaisella aikajänteellä. Meillä oli kaksi pääsyytä – ensinnäkin tasoitusjärjestelmä ja siitä huolehtiminen on Golfliiton ydintoimintaa, minkä lisäksi haluamme osaltamme kannustaa pelaajia tasoituskierrosten pelaamiseen. Uskomme tämän myös helpottavan asiakaspalvelupaineita golfyhteisöissä”, kertoo Golfliiton puheenjohtaja Antti Tiitola.

Kehitystyössä ja projektin mahdollistamisen avainroolissa oli liiton eBirdie-ekosysteemin ylläpitäjä HiQ, jonka kanssa yhteistyö toimi erinomaisesti ja järjestelmällisesti. Viime vuonna tehtyä eBirdie-keskusrekisterin kehitystyötä pystyttiin hyödyntämään merkittäviltä osin nyt eBirdie-tuloskortissakin.

Alusta asti eBirdie-sovelluksen tuloskortti haluttiin pitää mahdollisimman selkeänä ja helppokäyttöisenä ilman muita toimintoja. Se on yksi lisä pelaajille tarjottuihin vaihtoehtoihin, ja soveltuu omien tasoituskierrosten rekisteröintiin kotimaan kentiltä.

”Oma tasoitus ja tasoituskierrosten pelaaminen on isolle osalle meistä tärkeä osa golfia. eBirdie-tuloskortti vahvistaa sekä eBirdie-sovelluksen palveluja että toimialamme tarjontaa tasoituskierrosten palauttamiseen”, Golfliiton tietopalveluiden asiantuntija Aarni Nordqvist kertoo.

Golfliitto arvostaa käyttäjäpalautetta suuresti, sillä se auttaa kehittämään eBirdie-tuloskorttia ja tarjoamaan entistä paremman käyttökokemuksen. Jos haluat antaa tuloskortista palautetta tai sinulla on ongelmia sen käytössä, ole yhteydessä tukeemme ebirdie@golf.fi

eBirdie-tuloskortin lisäksi golfarilla on muitakin vaihtoehtoja, joista jokainen pelaaja voi valita itselleen sopivimman. mScorecard pysyy edelleen eBirdien palveluvalikoimassa ja sen käyttöä voi jatkaa normaalisti, mutta sen Pelaa-nappi on siirtynyt sovelluksen etusivun vasempaan laitaan.

Tuloskorttipalvelua pelaajille tasoituskierroksen pelaamisella tarjoavat myös Nexgolf, Golfbox ja Golf GameBook. Golflehden jutussa kooste kaikista tavoista palauttaa tasoituskierros: TÄSSÄ.