SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Team Finland Akatemian aluevalmennusryhmät aloittavat harjoituskauden marraskuussa

Kilpagolf28. Elokuuta 2020

TFA:n aluevalmennuksen tavoitteena on tukea nuorten urheilijoiden kehitystä kohti maailman huippua. Harjoitusohjelman sisällöt luovat pohjaa urheilijan uralle kohti seuraavia tavoitteita.

Team Finland Akatemian aluevalmennusryhmät käynnistettiin vuosi sitten jalostettuna versiona entisestä Talenttiryhmätoiminnasta. Muutoksen kautta Team Finland toiminnan arvoja, tavoitteita ja sisältöjä pystytään tarjoamaan laajemmalle urheilijaryhmälle.

Ensimmäisen vuoden toimintaa on varjostanut koronapandemia, mutta se ei ole estänyt urheilijoiden kehittymistä. Toiminnasta saadut palautteet ovat olleet positiivisia, joten samaa toimintamallia halutaan vahvistaa ja kehittää tulevaisuudessa.

Aluevalmennusryhmien toimintakausi noudattaa samaa kaavaa kuin liittovalmennusryhmissä, joten urheilijasopimukset päättyvät lokakuun loppuun ja uudet ryhmät aloittavat marraskuun alusta.

Virallinen hakuaika kauden 2021 Team Finland Akatemian aluevalmennusryhmiin on 3.-20.9.2020.

Aluevalmennusryhmien toiminta on tarkoitettu 10–16 vuotiaille kilpapelaajille, joiden tasoitus on alle 18 ja, jotka ovat keränneet pisteitä kauden 2020 Finnish Junior Amateur Rankingiin. Kohderyhmän urheilijoille lähetetään henkilökohtainen sähköpostiviesti haun aukeamisesta 3.9.2020.

Kauden 2021 toimintaa koskevat tiedot päivitetään Team Finland Akatemian sivuille ennen hakuajan alkamista.

Lisätietoa.
valmennuskoordinaattori Eero Kangasniemi