SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Suomi ajaa Ruotsia ja Tanskaa kiinni tyttöjen MM-kisoissa

Kilpagolf30. Syyskuuta 2016

Suomi taistelee päätöskierroksella Ruotsin ja Tanskan kanssa sijoituksesta turnauksen parhaana pohjoismaalaisena joukkueena. Anna Backman pelasi päivän kovimman tuloksen.

Suomen yhdistelmä Anna Backman, Daniella Barrett ja Elina Saksa putosi kolmantena päivänä kahdeksannelta sijalta kymmennenneksi tyttöjen MM-joukkueturnauksessa, Kanadassa.

Anna Backman oli loistovedossa, sillä hänen tuloksensa 72 oli koko torstaipäivän kovin noteeraus.

Joukkueen muut pelaajat Elina Saksa (82) ja Daniella Barrett (86) eivät sen sijaan saaneet peliään kulkemaan. Molempien tulos heikkeni toiseen kierrokseen nähden toistakymmentä lyöntiä.

Ennen turnauksen viimeistä kierrosta 10:ntenä oleva Suomi (+21) nousi kuitenkin Ruotsin ja Tanskan epäonnistuttua taistelemaan parhaan pohjoismaalaisen joukkueen sijoituksesta. Eroa seitsemäntenä olevaan Ruotsiin on kaksi lyöntiä ja kahdeksatta sijaa Englannin kanssa jakava Tanskakin on vain lyönnin päässä.

Norja (13:s) on jäänyt Suomesta viisi lyöntiä.

Kilpailun kärjessä jatkaa Filippiinit (+1) jolla on kahdeksan lyönnin etumatka Koreaan. USA (+13) on kolmantena. Saksa jakaa Italian (+16) kanssa viidettä sijaa parhaina eurooppalaisina.

Henkilökohtaisen kisan johdossa on Filippiinien Yuka Saso (par). Elina Saksa (+12) mahtuu niukasti top 20:een.