GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Respecta Finnish Disabled Openin voittajat kruunattu

Kilpagolf1. Elokuuta 2019

Sea Golf Rönnäsissä käydyssä kilpailussa selvisivät myös tämän vuoden E-tourin rankingvoittajat

Stableford -sarja oli Master Golf Clubia edustavan Elina Pylkkäsen näytöstä. Tasaisen varmat kierrokset (34 p., 34 p.) takasivat varman voiton Pylkkäselle. Toiseksi yhteispisteissä seitsemän pisteen erolla pelasi St. Laurence Golfin Petri Partanen, joka hienolla toisella kierroksella kampesi itsensä palkintopallille. Kolmanneksi sarjassa sijoittui Porin Golfkerhon Jan-Mikael Holm yhteispisteillä 58.

Samalla ratkaistiin Stableford -sarjan rankingvoitto, joka meni lopulta tasaisen kauden pelanneelle Petri Partaselle pistein 120.

Elina Pylkkäsen taidonnäyte toisella kierroksella.

Nett -sarjassa tilanteet elivät pitkälle toisen kierroksen loppua, mutta lopulta voittajaksi kruunattiin hienon toisen kierroksen (-4) ansiosta Kymen Golfia edustava Esa Meriluoto yhteistuloksella -3 (73, 68). Kolmen lyönnin päässä toiseksi sijoittui Imatran Golfin Raimo Juuti, ja kolmanneksi Italian Tommaso Perrino yhteistuloksella +2 .

Nett-sarjan rankingvoitto matkasi tänä vuonna Golf Talman Heikki Syvälälle, joka sijoittui kauden päätöskilpailussa kahdeksanneksi.

Tommaso Perrino (oik.) ja Mike Browne kamppailivat Gross-sarjan voitosta viimeisille viheriöille saakka.

Gross-sarja olikin tänä vuonna ulkomaalaisten vieraiden hallinnoimaa. Kilpailun voittoon pelasi Italian Tommaso Perrino huipputuloksella -2 (71, 71), joka kiitteli vuolaasti voittopuheessaan kentän kuntoa sekä kilpailun vapaaehtoisia ja järjestävää seuraa. Perrinosta kaksi lyöntiä enemmän tuloksella par pelasi Iso-Britannian Mike Browne (kierrokset 71, 73). Kolmannen sijan pokkasi Turkin Mehmet Kazan tuloksella +8 (75, 77).

Gross-sarjan rankingvoitto matkasi vanhasta tottumuksesta Tarina Golfin Tero Peltolalle, joka sijoittui kilpailussa sijalle 11.

E-Tourin rankingvoittajat tullaan palkitsemaan keväällä 2020 Golfmessujen ja Golfgaalan yhteydessä.