SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Katri Bakker päivän onnistuja MM-joukkuekilpailuissa

Kilpagolf27. Lokakuuta 2023

Katri Bakker näytti osaamistaan MM-joukkuekilpailujen kolmantena päivänä, kun hän kiersi Abu Dhabi Golf Clubin kentän 69 (-3) lyönnillä. Bakkerin huippukierros oli Suomen naisten ensimmäinen par-tuloksen alitus tämän vuoden MM-kilpailuissa.

Suomen joukkueen tulos perjantaina oli -1, kun Bakkerin lisäksi joukkueen tulokseen laskettiin Henni Mustosen 74 (+2) lyönnin kierros. Emilia Väistö pelasi jo kolmantena päivänä peräkkäin tuloksen 75 (+3). Suomen yhteistulos ennen finaalikierrosta on +8 ja sijoitus T27.

Jussi Pitkänen ja Pasi Purhonen näkivät suojattiensa esityksissä selkeää parannusta kahteen edelliseen päivään nähden.

”Tänään oli kokonaisuutena ehjempi päivä joukkueelta. Taktisella puolella pystyimme parantamaan aiempaan verrattuna. Puttaamisen osalta on edelleen työmaata jäljellä, ja sillä rintamalla halutaan olla huomenna oikein skarppeina. Paikat tulee hyödyntää paremmalla prosentilla.”

Henkilökohtaisissa tuloksissa sijalle T46 (+2) tässä vaiheessa noussut Bakker osasi nauttia onnistuneen päivän jälkeen.

”Aika samanlaista tekemistä kuin eilenkin, mutta tänään sain vain pallon peliin paremmin ja osuin väyliin. Oli myös hyviä lähestymisiä, joista syntyi birdiejä. Puttaamisessa on silti vielä parannettavaa”, sanoi neljä birdieä perjantaina upottanut Bakker.

Kilpailun kärjessä Etelä-Korea on noussut jakamaan ykköspaikkaa Thaimaan kanssa. He ovat tuloksessa -16, kun molemmilla joukkueilla on vielä muutama reikä pelaamatta.

Naiset 25.–28.10. Espirito Santo Trophy

Katri Bakker, Espoon Golfseura, 75–74–69
Henni Mustonen, Tahkon Golfseura, 73–78–74
Emilia Väistö, Etelä-Pohjanmaan Golf, 75–75–75

Varapelaaja: Anna Backman, Kanava Golf Vääksy
Kapteeni/fysio: Matti Lindholm
Valmentajat: Jussi Pitkänen ja Pasi Purhonen

Tulokset