SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfliitto ja Lauro Golf yhteistyöhön

Kilpagolf14. Marraskuuta 2018

27 reiän harjoituskeskus tarjoaa edellytykset ympärivuotiseen harjoitteluun Espanjassa.

Suomen Golfliitto ja Lauro Golf ovat luoneet kilpapelaajille helpon ja edullisen paketin ympärivuotiseen harjoitteluun Espanjan Aurinkorannikolla.

Yhteistyö mahdollistaa maajoukkue- ja liittovalmennusryhmien lisäksi kaikille kilpagolfiin panostaville pelaajille talviharjoittelun hyvissä olosuhteissa.

”Yhteistyö Lauro Golfin ja Fuge Teamin kanssa on osa strategian mukaista kilpagolfin kansainväliseen menestykseen tähtäävää valmennus- ja tukijärjestelmää sekä pelaajapolkua. Nuoremmilla pelaajilla on myös mahdollisuus opiskelun ja harjoittelun yhdistämiseen Aurinkorannikon suomalaisessa koulussa”, kertoo Golfliiton kilpaurheilupäällikkö Juha Juvonen.

”Olemme erittäin iloisia, että voimme tarjota ympärivuotiset olosuhteet suomalaisille kilpapelaajille. Yhteistyö Suomen Golfiiton kanssa on myös Lauro Golfille erittäin iso asia” toteaa Lauro Golfin toimitusjohtaja Carlos Pitarch.

Golfliitto on tehnyt merkittävän panostuksen yhteistyösopimuksen puitteissa vuokraamalla talon kilpapelaajien käyttöön talvikuukausien ajaksi. Huhtikuun loppuun asti vuokratussa huoneistossa on edullista majoitustilaa tarvittaessa 10 hengelle. Majoitus on aivan kentän vieressä olevassa resortissa, josta on kävelymatka klubille, kentälle ja harjoitusalueille.

Lauro Golf on 27 reiän kenttä, jossa on lisäksi kattavat lähipelialueet ja ruohorange. Golfpakettiin kuuluvat pelien ja harjoitusalueiden käytön lisäksi myös harjoituspallot.

”Paikka sopii sekä yksittäisille pelaajille että seurojen leirityksiin. Järjestämme tarpeen mukaan myös lentokenttäkuljetukset ja tiiausaikojen varaukset”, kertoo yhteyshenkilönä toimiva PGA Pro Tapani Saarentola.

Halutessaan pelaaja voi myös sopia valmennuksesta Saarentolan kanssa.

”Meille pelaajan ja oman valmentajan saumaton yhteistyö on keskiössä. Sovimme yhdessä jokaisen pelaajan oman valmentajan kanssa kehityskohteista, joihon täällä keskitymme”, Saarentola toteaa.

Juvonen kertoo, että varauskalenteri on jo osin täyttynyt maajoukkueleirien ja yksittäisten varausten kautta, mutta tilaa löytyy vielä hyvin talvikuukausille.

Majoitusvaraukset ja kyselyt Golfliiton vuokraaman talon osalta: juha.juvonen@golf.fi

Muut varaukset ja tiedustelut (golf, muu majoitus, kuljetukset, valmennus): tapani.saarentola@gmail.com

Lauro Golf on tullut monelle suomalaisille nuorelle tutuksi jo aiempina vuosina, ja se toimii tammikuussa näyttämönä FinnishGolf.Com Open FJT-kisalle jo kolmatta kertaa.