SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfliiton kilpailukalenteri ja Team Finlandin valmennusohjelma vuodelle 2021 julkistettu

Kilpagolf30. Heinäkuuta 2020

Kilpailukalenterin ja valmennusohjelman pohjalta urheilijat sekä valmennuksesta vastaavat pääsevät suunnittelemaan tulevan kauden ohjelmiaan hyvissä ajoin.

Golfliiton kilpaurheiluyksikkö julkaisi valmennus- ja kilpailutoiminnan vuosikellon toukokuun lopussa.  Vuosikellon mukaisesti Team Finlandin valmennuksen vuosiohjelma 2021 ja Golfliiton kilpailukalenterit julkaistaan heinäkuun aikana.

“Valmennuksen vuosiohjelma ja kilpailukalenteri halutaan julki hyvissä ajoin ennen kuluvan kauden päättymistä, jotta uuden kauden suunnittelu voidaan aloittaa jo ennen edellisen loppumista”, Golfliiton valmennuskoordinaattori Eero Kangasniemi kertoo.

Kilpailukalenterin osalta nyt julkaistussa versiossa ovat mukana juniorikilpailut sekä kansalliset kilpailut. Future Toureissa ja Future Liigassa ilmoitettu ajankohta on viikkokohtainen.

Loput juniorikilpailut sekä aikuisten ja ammattilaisten kilpailut päivitetään heti kun järjestelysopimukset on saatu allekirjoitettua, viimeistään syksyn aikana.

Team Finlandin valmennusohjelmasta löytyvät ajankohdat liittovalmennusryhmien, alueryhmien sekä erityisgolfryhmän kotimaan harjoituspäiville, kansainvälisille harjoitusleireille sekä testipäiville. Aikataulujen laatimisessa on otettu huomioon koulujen loma- ja koeaikataulut sekä ylioppilaskirjoitukset ja kansalliset pyhäpäivät.

Golfliitto pidättää oikeuden muutoksiin.

Lisätietoja antavat:
Team Finland Valmennusohjelma – Eero Kangasniemi, valmennuskoordinaattori
Golfliiton kilpailukalenteri – Annika Nykänen, kilpailukoordinaattori