SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

FIJC -kisan ilmoittautuminen sulkeutumassa!

Kilpagolf29. Toukokuuta 2018

Vierumäellä pelataan 27.-29.6. juniorien kansainvälinen Finnish International Junior Championship -kilpailu. Kilpailun ilmoittautuminen sulkeutuu poikkeuksellisesti jo 31.5. klo 18:00!

Ilmoittautumaan pääsee tästä linkistä.

Aiempien vuosien tapaan kilpailu pelataan Vierumäen Cooke -kentällä. Kansainvälisiä junioripelaajia odotetaan erityisesti Pohjoismaista, Baltiasta ja Euroopasta.

Vierumäen kisassa taistellaan lyöntipelin Suomen mestaruuksista 14- ja 16-vuotiaiden, tyttöjen ja poikien sarjoissa. Samaan aikaan 18- ja 21 -vuotiaat pelaavat lyöntipeli SM-kisaa Vaasassa.

Suomen mestaruutta puolustavat 16 vuotiaiden sarjassa Kerttu Hiltunen ja Sakke Siltala. Sekä Hiltunen että Siltala ovat alkukaudesta olleet hyvässä pelivireessä, ja osoittaneet pystyvänsä pelaamaan kierroksensa selvästi alle parin.

FIJC -kisa on osa Catmandoo Finnish Junior Touria, joten kisassa jaetaan Finnish Amateur Junior Ranking pisteitä.

FIJC -kisan yhteydessä järjestetään pelaajille, valmentajille ja vanhemmille avoin Performance Centerin -palvelukonseptiin kuuluva urasuunnittelutilaisuus. Ensimmäinen urasuunnittelutilaisuus järjestettiin Wiurilassa, ja luennon aiheena oli ”lupaavasta amatööristä menestyväksi ammattilaiseksi”.

Urasuunnittelutilaisuuksien tarkoituksena on auttaa pelaajia golfiin liittyvien tausta-asioiden kanssa. Tilaisuuksissa perehdytään muun muassa siihen, mitä pelaajan tulee huomioida ammattilaisuraa suunnitellessaan.

Ilmoittautuminen FIJC -kisaan on auki 31.5. klo 18:00 asti!