Elina Saksa löysi hyvän vireen toisena kilpailupäivänä. Kuva: Juha Hakulinen
Kilpagolf |
29.9.2016

Elina Saksan vahva esitys paransi Suomen asemia

Filippiinit onnistui säilyttämään johtoasemansa toisen kilpailupäivän päätteeksi.

Suomi nousi epävirallisissa tyttöjen joukkueiden maailmanmestaruuskilpailuissa Kanadassa sijalle 11 toisen kilpailupäivän päätteeksi. Suomi on kahden kierroksen jälkeen tuloksessa 299 (+11).

Sekä Elina Saksa että Daniella Barrett onnistuivat parantamaan peliään toisella kierroksella. Saksa vastasi Suomen joukkueen parhaasta tuloksesta 68 (-4). Loistavan kierroksensa ansiosta Saksa nousi henkilökohtaisissa tuloksissa sijalle 9 kahden kierroksen kokonaistuloksellaan +2. Barrett pelasi tiistaina 75 (+3) ja on kokonaistuloksessa +10. Anna Backmanilla keskiviikon kierrokseen kului 80 lyöntiä ja hän on tuloksessa +14.

Ensimmäisen päivän päätteeksi ylivoimaisen johdon ottanut Filippiinit ei yltänyt samanlaiseen huipputulokseen toisena päivänä, mutta onnistui silti pitämään johtoasemansa. Filippiinit on kahden kierroksen jälkeen tuloksessa 285 (-3) ja kakkosijaa tuloksessa 292 (+4) jakaa peräti neljä maata, Kiina, Yhdysvallat, Korea ja Ruotsi.

Kilpailun tulospalvelun löydät täältä.

Teksti: Lotta Lybeck

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Tilaa Golfpisteen maanantaisin ja perjantaisin lähetettävä uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla golfalan ilmiöistä ja uutisista! Tilaa kirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.