SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Annika Nykänen valittiin Golfliiton uudeksi kilpailukoordinaattoriksi

Kilpagolf14. Joulukuuta 2018

Annika Nykänen, 30, on valittu Golfliiton kilpailukoordinaattorin tehtävään. Nykänen on toiminut kaudella 2018 oto-tehtävissä kiertuepäällikkönä nuorten kilpailutoiminnassa. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri, ja hän on toiminut aiemmin matematiikan ja tietotekniikan opettajan tehtävissä Lahdessa.

Kilpagolfpiireissä Nykänen on tuttu kasvo. Pelaajaurallaan hän saavutti EM-joukkuepronssia naisamatöörien kanssa ja palkintokaapissa on myös useita SM-mitaleita. Ammattilaisena Nykänen pelasi LETAS-kiertuetta vuosina 2014-2016.

”Olen todella innoissani ja odottavin mielin tästä uudesta työmahdollisuudesta, vaikka tietty on haikeata jättää oppilaat kesken lukuvuoden. Silti tuntuu kotiinpaluulta golfmaailmaan”, Nykänen kertoo.

”Annikan mukana tiimiimme tulee energiaa, määrätietoisuutta, monialaista osaamista ja iloista ilmettä. Kokemukset omalta pelaajauralta ovat arvokkaita kilpailutoimintamme kehittämisessä. Odotamme innolla myös uutta, innovatiivista otetta etenkin nuorille pelaajille suunnatun kilpailutarjonnan toteutuksessa”, valaisee Golfliiton kilpaurheilupäällikkö Juha Juvonen valinnan taustoja.

Nykänen aloittaa tehtävässään 1. tammikuuta. Tuolloin hän vastaanottaa viestikapulan nykyiseltä kilpailukoordinaattorilta, Eero Kangasniemeltä, joka siirtyy Golfliiton valmennuskoordinaattorin tehtävään.

Annika Nykänen osallistui muiden kilpailupäälliköiden kanssa keväällä koulutukseen St Andrewsissa.