SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Näin otat käyttöön eBirdie-sovelluksen

GolfliittoPelaajalleSeuroille17. Maaliskuuta 2017

Golfliiton sähköisen jäsenkortin sisältävä eBirdie-sovellus on nyt ladattavissa sovelluskaupoista.

Suomen Golfliiton muovinen jäsenkortti poistuu, ja huhtikuun alusta alkaen seurajäsenyytesi voimassaolo näkyy Golfliiton verkkotietopalvelusta.

Golfseuran jäsenenä voit halutessasi ottaa käyttöön puhelimeen ladattavan eBirdie-sovelluksen, jonka lukuisiin ominaisuuksiin kuuluu myös sähköinen jäsenkortti. Sovellus pitää tasoitustietojesi lisäksi sisällään eBirdie-kaupan, Suomen golfkenttien karttapalvelun sekä viestit ja tiedotteet omalta kotiseuraltasi ja Golfliitolta. Profiiliisi voit lisätä myös muiden perheenjäsenten kortit. Omalla sovelluksellasi näet kuitenkin vain juuri sinulle suunnatut viestit ja tarjoukset.

Lataa maksuton eBirdie-sovellus täältä 

Seuraavaan on koottu oleelliset tiedot, jotka kertovat eBirdie-sovelluksen hyödyistä ja ominaisuuksista ja opastavat sinua sovelluksen käyttöönotossa. Kysymys/vastaus-osioon on koottu yleisimpiä eBirdie-sovellusta koskevia kysymyksiä vastauksineen.


Ota eBirdie-sovellus käyttöösi seuraavasti:

1. Mene oman puhelimesi sovelluskauppaan.
2. Kirjoita sovelluskaupan hakukenttään ”eBirdie”, ja lataa sovellus.
3. Avaa sovellus, ja seuraa käyttöönoton ohjeita. Kirjaudu sisään kotiseurasi seurajärjestelmän tunnuksilla.


Miksi eBirdie-sovellus kannattaa ladata?

  • Tasoituksesi päivittyy eBirdie-sovellukseen automaattisesti.
  • Saat sekä kotiseurasi että Golfliiton viestit suoraan sovellukseesi.
  • Löydät kätevästi kaikki Suomen golfkentät yhteystietoineen ja ajo-ohjeineen.
  • Golfseurat, Golfliitto sekä niiden yhteistyökumppanit tarjoavat rahanarvoisia eBirdie-etuja.
  • Voit lisätä profiiliisi myös perheenjäsenten tai matkaseuralaisten jäsenkorttien tietoja.

Kysymyksiä ja vastauksia

Miksi muovikortista luovuttiin?

Digitaalinen alusta tuo jäsenkortin ja Golfliiton palvelut nykyaikaan ja mahdollistaa paljon muitakin käyttötarkoituksia kuin pelkän tasoituksen dokumentoinnin. Muovisista jäsenkorteista koitui Golfliitolle vuosittain turhia kustannuksia, sillä noin puolet jäsenkorteista jäi vuosittain hakematta. Golfliiton verkko­tietopalvelun ansiosta fyysinen tasoituskortti ei ole nykyisin enää välttämätön.

Mitä sähköinen jäsenkortti ja sen käyttäminen maksaa?

Sekä eBirdie-sovelluksen lataaminen että käyttäminen on kokonaan ilmaista.

Mitä hyötyä eBirdie-jäsenkortista on?

Käyttäjän tasoitus päivittyy sovellukseen automaattisesti kerran vuorokaudessa. eBirdie-sovellus on myös erinomainen Golfliiton tarjoama apuväline golfseurojen viestintään. Sovelluksesta löytyvät lisäksi kaikki Suomen golfkentät yhteystietoineen ja navigointiohjeineen sekä Golfliiton, golfseurojen sekä niiden yhteistyökumppaneiden eBirdie-tarjoukset.

Mistä voin hankkia sovelluksen?

Oman puhelimesi sovelluskaupasta. eBirdie-sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-­käyttöjärjestelmän puhelimiin.

Mitä jos minulla ei ole oikean käyttöjärjestelmän puhelinta?

Voit halutessasi pyytää tasoitus­todistuksen omalta kotiseuraltasi. Se ei kuitenkaan ole välttämätön, sillä jäsenyytesi voimassaolo näkyy Golfliiton verkkotieto­palvelusta myös vieraskentillä.

Miksi eBirdie ei ole saatavilla Windows-käyttöjärjestelmän puhelimiin?

Windows-puhelimien huomattavasti laskeneeseen käyttäjämäärän suhteutettuna eBirdie-sovelluksen Windows-version tekeminen olisi tullut huomattavan kalliiksi. Arviot käyttäjämääristä perustuvat Suomessa viime aikoina tehtyihin tutkimuksiin sekä ­­Golf.fi- ja Golfpiste.com-palveluissa käytettyjen ­mobiililaitteiden osuuksiin.

Milloin voin ladata sovelluksen?

eBirdie on ladattavissa sovelluskaupoista perjantaina 17.3. klo 12:00 alkaen. Sen jälkeen sovellukseen voi tutustua vapaasti 31.3. asti. 1.4. alkaen sovellusta voi käyttää, jos vuoden 2017 jäsenmaksu on maksettuna.

Onko eBirdie-sovellus pakko olla, jotta pääsen pelaamaan vieraskentille?

Ei ole. eBirdie-sovellus on todiste siitä, että maksusi ovat kunnossa, mutta seurat näkevät jäsenyytesi voimassaolon myös verkkotietopalvelusta.

Mistä saan tukea sovelluksen käyttöön?

Kattavat ohjeet sovelluksen käyttöön löytyvät verkosta osoitteesta:
www.ebirdie.fi
Kaikki sovelluksen käyttöä koskevat kysymykset, kommentit ja kehitysehdotukset voi lähettää tukisähköpostiin:
ebirdie@golf.fi

Mitä tietoja luovutan itsestäni sovellukselle?

eBirdie käyttää ainoastaan golfseurojen seurajärjestelmistä Golfliiton verkkotietopalveluun siirrettyjä tietoja (nimi, ikä, seura, jäsennumero, tasoitus).

Miten hyödynnän eBirdie-tarjouksia, jos minulla ei ole sovellusta?

eBirdie-tarjoukset ovat voimassa ainoastaan sovelluksen ladanneille. Golf.fi- ja Golf55plus.fi-verkkosivuilta löytyvät Golfliiton jäsenedut ovat sen sijaan kaikkien hyödynnettävissä.

Onko vakuutukseni voimassa, jos minulla ei ole eBirdie-sovellusta?

Vakuutus on voimassa kaikilla jäsenmaksunsa suorittaneilla Golfliiton jäsenseurojen jäsenillä. Vakuutusyhtiö tarkastaa tiedon aina suoraan Golfliitosta tai golfseurasta, eikä jäsenyyden voimassaolon todentamiseen tarvita eBirdieä.

Miten käytän eBirdie-sovellusta ulkomailla?

Voit käyttää sovellusta ulkomailla aivan normaalisti. Sovellusta ja sen jäsenkorttiominaisuutta voi käyttää ulkomailla myös offline-tilassa, jolloin vältyt mahdollisilta datamaksuilta. Ellei sinulla ole eBirdie-sovellusta, voit pyytää kotiseurastasi tulostettavan tasoitustodistuksen matkaasi varten.

Lapsellani ei ole omaa puhelinta. Miten hän voi käyttää sovellusta?

Vanhemmat voivat halutessaan siirtää myös muiden perheenjäsenten jäsenkortit omaan puhelimeensa. Alle 18-vuotiaille eBirdie-sovelluksen käyttäjille ei lähetetä Golfliiton yhteistyökumppaneiden markkinointiviestintää.

Miksi minulla on sovelluksessani sekä sininen että vihreä eBirdie-jäsenkortti?

Jos olet täyttänyt 50 vuotta, saat sovellukseen automaattisesti myös Golf 55+ -jäsenkortin sekä Golf 55+ -ebirdie-tarjoukset ja -viestit.