GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Mid Tourilla nähtiin kotivoitto – Hinkkanen jälleen etevin Ringsidessa

Golfliitto18. Kesäkuuta 2023

Joonas Hinkkanen onnistui voittamaan toisen peräkkäisen osakilpailun Mid Tourilla ja vieläpä kotiyleisön edessä

Ringside Golfissa Espoossa saatiin nauttia melkoisista kesähelteistä tämän viikonlopun aikana. Ringside Golfin edustajat jatkoivat täydellistä sarjaansa kotikentällä ja pysyivät voittamattomina tämän kauden kilpailuissa. Viikonlopun voittaja oli edellisen kilpailun tapaan kotiseuran Joonas Hinkkanen (68-71, -7).

Vaikka Hinkkanen onkin ollut tämän kauden jokaisessa kisassa kahden parhaan joukossa, tuntui voitto kotikentällä erityisen hyvältä. ”Tuntuu tosi siistiltä. Meiltä varmasti odotettiinkin aika hyvää suoritusta täältä, joka ehkä lisäsi hieman paineita.”, kommentoi voittaja tuoreeltaan kisan jälkeen.

Viime kilpailussa Hinkkanen pelasi sunnuntaina kärkiryhmässä yhdessä Henri Lipsasen ja Joona Mäenpään kanssa, jotka jakoivat tänään viidettä sijaa. Kolmikko pelasi sattumoisin yhdessä myös tänään, mikä näytti sopivan etenkin voittajalle mainiosti.

”Se oli hauska huomata, sovittiin Lipsasen kanssa jo tossa harkkarundilla, että otetaan revanssi ja sieltähän se tuli”, myhäili Hinkkanen.

Voiton kruunasi Hinkkasen elämän ensimmäinen back-to-back eagle, kun hän pelasi avauspäivänä reiät 4 ja 5 yhteensä neljä alle parin. Tulostaso kilpailussa oli yleisesti myös todella kova, kun avauspäivänä etuysille tehtailtiin yhteensä 15 eaglea.

Toiseksi itsensä pelasi avauspäivän jälkeen kärkisijaa jakanut Master Golfin Antti Kauppinen (68-73, -5). Kolmatta sijaa päätyivät lopulta jakamaan niin ikään Espoon miehet Niklas Virta (73-70, -3) Espoon Golfseurasta, sekä Rinkun oma poika Henrik Lahti (71-72, -3).

Kotiseuran panos oli valtavan kova, sillä sunnuntaina mukana nähtiin vielä jopa 13 Ringsiden pelaajaa. Heistä neljä oli kymmenen parhaan pelaajan joukossa.

Tästä kovatasoisesta viikonlopusta on hieno siirtyä yhtä upealle Kytäjälle, jossa kisataan jälleen Midien yhteiskilpailu 1.7. alkaen! Toivotaan upeiden kelien säilyvän sinne saakka ja nähdään varmasti hieno kilpailu jälleen. Katkeaako Ringside Golfin voittoputki, vai pysyykö täydellinen sarja puhtaana? Se selviää parin viikon kuluttua.