SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfliiton tiedote 8.2.

Golfliitto8. Helmikuuta 2024

Golfliitto ja ammattilaispelaajat kokoontuivat alkuviikosta yhteiseen Teams-tapaamiseen. Tarkoituksena oli avoimessa foorumissa parantaa vuorovaikutusta, käsitellä kehityskohteita ja tarkentaa toimintamallia tulevaisuudessa.

Paikalla oli sekä ammattilaispelaajia että pelaajien sidosryhmien edustajia. Golfliitosta tapaamisessa olivat kilpaurheilupäällikkö Juha Juvonen, valmentaja Timo Karvinen, toiminnanjohtaja Juha Korhonen ja puheenjohtaja Antti Tiitola.

Tapaamisessa kerrattiin muun muassa käytännön olympiavalmisteluita ja pelaajien tukipalveluita sekä tuotiin esiin konkreettisia ehdotuksia tuen sisällöistä.

Avoimessa keskustelussa nousi esiin erityisesti viestinnän ja tiedottamisen merkitys. Se on ollut nykyisellä tasolla riittämätöntä, joten välittöminä toimenpiteinä aloitetaan säännöllinen yhteydenpito ja kuukausittaiset Teams-tapaamiset ajankohtaisista asioista. Teams-tapaamiset myös tallennetaan ja materiaalit jaetaan pelaajien käyttöön. Lisäksi tarkennettiin, että pro-ryhmän valmentaja Timo Karvinen on ammattilaisten valmennustoiminnan vastuu- ja yhteyshenkilö Golfliitossa.

Säännöllisen vuorovaikutuksen kautta Golfliitto haluaa rakentaa keskinäistä yhteistyötä ja luottamusta askel kerrallaan.

Lisätiedot,

Golfliiton toiminnanjohtaja Juha Korhonen
juha.korhonen@golf.fi / +358 400722876