SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfviikon tubevideot ovat julki!

Aloita golf4. Kesäkuuta 2019

Viime vuonna loistavan vastaanoton saanut tubettajayhteistyö jatkuu, ja molemmat videot on nyt julkaistu!

Mukana ovat nyt mikirotta eli Mikael Sundberg ja Pohjoismaiden suurin tubetähti Roni Back! Miehillä on yhteensä yli 630 000 seuraajaa pelkästään Youtubessa. Kummallakaan vaikuttajalla ei ollut aiempaa kokemusta golfista, mutta he lähtivät innolla kokeilemaan uutta ja löytämään oman tapansa pelata.

Roni tuli golfkentälle huippuvalmentaja Petteri Nykyn oppiin Narinkkatorin ja Hietsun city-golfin kautta. Katso kuinka Ronille kävi!

Mikael hankki Green Cardin jo pelaavien kavereidensa kannustamana, ja he lähtivät heti porukalla kentälle kisaamaan – pienellä twistillä tosin. Katso miten kisassa kävi! Hauska päivä innosti Mikaelin ja Maxin heti mailakaupoille, jotta pääsevät taas pian pelaamaan.

Golfviikkoa vietetään 9.-16.6. Teemana on #muntapapelata, eli esitellään monipuolisesti kiinnostavien tarinoiden ja henkilöiden kautta erilaisia tapoja harrastaa golfia tai aloittaa golf. Voit jakaa omasi käyttämällä #muntapapelata-tunnistetta!

Mun tapa pelata-teema kiteyttää golfin monipuolisuuden, ja kuinka laji muokkautuu eri elämänvaiheisiin. Jokaiselle löytyy oma, sopiva tapansa pelata – yhdessä perheen tai ystävien kanssa, yksin hiljaisuudesta nauttien, rennosti, aina kilpaillen, luonnosta nauttien, speedgolfaten, jälkipeleihin keskittyen… Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Golfviikolla luvassa on muun muassa puistogolfia, avoimia kokeiluja, futisgolfia sekä hauskoja leirejä. Ota kaveri tai perheenjäsen mukaan ja tule kokeilemaan golfia – voit tulla treenaamaan pitkiä lyöntejä kentille ympäri Suomen tai pelaamaan golftikkaa jättimäiseen Darts-tauluun. Katso kaikki tapahtumat Golfviikon sivuilta!