SUOMEN
GOLFLIITTO

Ota haltuun #Golfviikko

Ilaripro ja Matias Honkala kuvasivat Golfviikon Youtube-videota toukokuussa 2018.

Kansallisen Golfviikon teemana on #muntapapelata, eli esitellään monipuolisesti kiinnostavien tarinoiden ja henkilöiden kautta erilaisia tapoja harrastaa golfia tai aloittaa golf. Voit jakaa omasi käyttämällä #muntapapelata-tunnistetta.

Golfviikkoa vietetään 9.-16.6. Luvassa on muun muassa puistogolfia, avoimia kokeiluja, futisgolfia sekä hauskoja leirejä. Ota kaveri tai perheenjäsen mukaan ja tule kokeilemaan golfia – voit tulla treenaamaan pitkiä lyöntejä kentille ympäri Suomen tai pelaamaan golftikkaa jättimäiseen Darts-tauluun. Katso kaikki tapahtumat alta!

Viime vuonna loistovastaanoton saanut tubettajayhteistyö jatkuu, ja panoksia on nostettu. Mukana ovat nyt mikirotta ja Suomen suurin tubetähti Roni Back! Heillä on yhteensä yli 630 000 seuraajaa pelkästään Youtubessa. Ennen Golfviikkoa julkaistavilla videoilla molemmat vaikuttajat tutustuvat lajiin ja löytävät oman tapansa pelata.

Mun tapa pelata-teema kiteyttää golfin monipuolisuuden, ja kuinka laji muokkautuu eri elämänvaiheisiin. Jokaiselle löytyy oma, sopiva tapansa pelata – yhdessä perheen tai ystävien kanssa, yksin hiljaisuudesta nauttien, rennosti, aina kilpaillen, luonnosta nauttien, speedgolfaten, jälkipeleihin keskittyen… Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Seurat huomio – ilmoita tapahtumasta!
Golfviikon 2019 tapahtumat ilmoitetaan tästä>> Lyyti-linkistä

Pohjoinen+
Pohjanmaa+
Kaakko+
Itä-Uusimaa+
Länsi-Uusimaa+
Länsi+
Itä+

Golfviikko somessa