SUOMEN
GOLFLIITTO

Ota haltuun #Golfviikko

Roni Bäck Golfviikon kuvauksissa.

Kansallista Golfviikkoa vietetään 9.-16.6. Teemana on #muntapapelata, eli esitellään erilaisia tapoja harrastaa tai aloittaa golf. Yhdelle se on nauruntäyteisiä hetkiä ystävien ja perheen kanssa, toiselle kilpaurheilua, kolmannelle tapa ulkoilla ja nauttia luonnosta. Suomessa on jo lähes 140 000 tapaa pelata – niin mont.a kuin on pelaajia golfseuroissa ympäri maata. Jaa oma tapasi pelata somessa #muntapapelata tunnisteella!

Golfviikolla luvassa on muun muassa puistogolfia, avoimia kokeiluja, futisgolfia sekä hauskoja leirejä. Ota kaveri tai perheenjäsen mukaan ja tule kokeilemaan golfia – voit tulla treenaamaan pitkiä lyöntejä kentille ympäri Suomen tai pelaamaan golftikkaa jättimäiseen Darts-tauluun. Katso kaikki tapahtumat alta!

Viime vuonna loistovastaanoton saanut tubettajayhteistyö jatkuu, ja panoksia on nostettu. Mukana ovat nyt mikirotta ja Suomen suurin tubetähti Roni Back! Heillä on yhteensä yli 630 000 seuraajaa pelkästään Youtubessa. Ennen Golfviikkoa julkaistavilla videoilla molemmat vaikuttajat tutustuvat lajiin ja löytävät oman tapansa pelata.

Mun tapa pelata-teema kiteyttää golfin monipuolisuuden, ja kuinka laji muokkautuu eri elämänvaiheisiin. Jokaiselle löytyy oma, sopiva tapansa pelata – yhdessä perheen tai ystävien kanssa, yksin hiljaisuudesta nauttien, rennosti, aina kilpaillen, luonnosta nauttien, speedgolfaten, jälkipeleihin keskittyen… Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Mikael ja Max eli mikirotta ja Boheemi kavereineen etsimässä omaa tapaansa pelata.

Seurat huomio – ilmoittakaa tapahtumanne!
Golfviikon 2019 tapahtumat ilmoitetaan tästä Lyyti-linkistä!

Pohjoinen+
Pohjanmaa+
Kaakko+
Itä-Uusimaa+
Länsi-Uusimaa+
Länsi+
Itä+

Golfviikko somessa