SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Naiset golfaa myös kaudella 2023

LadygolfSeuroille14. Tammikuuta 2023

Kaudella 2022 toteutettu pilottiprojekti saa jatkoa kaudella 2023.

Vuonna 2022 projektissa oli mukana 15 golfseuraa. Kampanja sai erittäin hyvään vastaanoton ja tuloksiakin syntyi. Kampanjassa mukana olleet seurat järjestivät yhteensä 19 naisille suunnattua golfin tutustumispäivää, joihin osallistui lähes 300 golfista kiinnostunutta naista. Näistä noin 100 jatkoi intensiivikurssille. Uusia naisjäseniä kampanjan kautta saatiin noin 50.

”Tulosta voidaan pitää ihan hyvänä. Tanskassa vastaavaa projektia on toteutettu jo muutama vuosi ja suhteessa luvut ovat hyvin lähellä toisiaan”, toteaa projektista Golfliitossa vastaava Kirsi Erofejeff-Engman.

Kaudella 2023 mukaan voidaan ottaa 30 golfseuraa. Perusidea on edelleen sama eli tavoitteena on saada lisää naispelaajia golfin pariin liidigenerointia hyödyntämällä. Potentiaalisia uusia naispelaajia lähestytään somemainonnan avulla.

Yhdessä tekeminen ja oppiminen, vahva sosiaalinen liima ja positiivinen kannustava ilmapiiri ovat keskiössä. Lajiin tutustuminen ei sisällä pelkästään golfin tekniikan tai sääntöjen opettelua, vaan muutakin liikunnallista yhdessä tekemistä ja paljon hauskuutta.

Naiset golfaa -kampanjan avaimet käteen -paketti sisältää kaikki markkinointiin tarvittavat visuaaliset elementit sekä työkalun yhteystietojen keräämiseen (liidigenerointialusta), koulutuksen sekä valmiin konseptin lajitutustumiseen ja jatkokurssiin.

Ilmoittautuminen on nyt avattu ja mukaan otetaan 30 seuraa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue lisää täältä.