SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Hanna Hartikainen jatkaa Suomen Golfliiton puheenjohtajana

Seuroille24. Marraskuuta 2018

Hallitukseen kaksi uutta jäsentä, samalla Antti Peltoniemi päätti 21-vuotisen hallitusuransa

Golfliiton syksyn liittokokous pidettiin lauantaina 24.11. Seinäjoella.

Liittokokouksessa Hanna Hartikainen (Helsingin Golfklubi) valittiin yksimielisesti uudelleen Suomen Golfliiton hallituksen puheenjohtajaksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi.

”Kiitän kaikkia luottamuksesta, olen iloinen saadessani jatkaa luottamustehtävässä. Kokouksen henki oli rakentava ja innostava, tästä on hienoa lähteä jatkamaan Suomi Golfin kehittämistä yhdessä”, Hartikainen kommentoi valintaansa.

Myös hallituksen jäsenet Jyrki Nykänen (Hill Side Golf & Country Club) ja Marko Leiviskä (Oulun Golfkerho) valittiin uudelleen seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Leiviskä valittiin myös hallituksen uudeksi varapuheenjohtajaksi.

Uudeksi hallituksen jäseneksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi valittiin Jussi Jokinen (Ähtäri Golf). Jäljellä olevaksi toimikaudeksi (2019) valittiin Minna Nenonen (Alastaro Golf).

Hallituksen jäsenten Petri Hurri (Nokia River Golf), Rauno Pusa (Tuusulan Golfklubi) sekä Osmo Ruuska (Tarina Golf) toimintakausi jatkuu.

Seinäjoen liittokokoukseen päättyi Antti Peltoniemen 21-vuotinen ura Golfliiton hallituksessa. Puheenjohtajana seinäjokelainen toimi vuosina 2006-2014. Peltoniemi on Golfliiton pitkäaikaisin luottamushenkilö.

”Antti Peltoniemi on tehnyt uskomattoman uran luottamustehtävissä sekä Suomessa että ulkomailla, ja edistänyt Suomi Golfia merkittävästi. Hänen kokemuksensa ja verkostonsa ovat korvaamattomia. Kiitos Antti!”, Hartikainen kiteyttää.

Kaikkiaan Seinäjoen liittokokous eteni sujuvasti ja hyvässä hengessä. Liittokokous hyväksyi Golfliiton toimintasuunnitelman ja budjetin vuodelle 2019.

Suomen Golfliiton hallitus 2019

Hanna Hartikainen, puheenjohtaja
Marko Leiviskä, varapuheenjohtaja
Petri Hurri
Jyrki Nykänen
Osmo Ruuska
Rauno Pusa
Minna Nenonen
Jussi Jokinen

Alueelliset varajäsenet

Itä-Suomi  –  Kimmo Kotro (Karelia Golf)
Keski-Suomi  –  Jussi Rouhento (Tawast Golf)
Lounais-Suomi  –  Simo Rosendahl (Uudenkaupungin Golfklubi)
Pohjanmaa  –  Anders Sandlin (Jakobstads Golf – Pietarsaaren Golf)
Pohjois-Suomi  –  Pia Lillberg (Santa Claus Golf)
Uusimaa  –  Eeppo Haukka (Tapiola Golf)