SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfliiton talouspäälliköksi Miia Hjerp

Seuroille11. Kesäkuuta 2024

Miia Hjerp on aloittanut Golfliiton uutena talouspäällikkönä maanantaina 10.6. Hän siirtyy tehtävään Taitoluisteluliiton talouspäällikön paikalta, ja hänellä on laaja kokemus pk-yritysten talous- ja HR-rooleista sekä monipuolisista hallinnon tehtävistä.

Hjerp päätyi urheilun pariin töihin pari vuotta sitten sattuman kautta. Lasten aikaisempi muodostelmaluisteluharrastus oli tuonut mukanaan monille vanhemmille tuttua vapaaehtois- ja seuratoimintaa, joka tuntui mielekkäältä. Kuullessaan vapautuvasta työpaikasta lajiliitossa omalta alaltaan, hän päätti kokeilla ja tykkäsi.

”Arvostan sitä, että työllä on muutakin merkitystä kuin voiton maksimointi. Yleishyödyllisen yhteisön työ liikuttaa ja vaikuttaa ihmisten elämiin. Taitoluistelussa vapaaehtoistyö oli äärettömän tärkeää, ja on mielenkiintoista nähdä sen rooli golfissa”, Hjerp summaa.

Työpaikan vaihto golfin puolelle osui elämässä hyvään saumaan, ja Hjerp heittäytyy innolla uuden lajin pariin. Tarkoitus on aloittaa golf myös siviilissä – espoolaisen vanhempi tytär on jo hartaasti toivonut hänestä pelikaveria itselleen. Ensiaskeleet golfiin onkin jo otettu Naiset golfaa -tapahtumassa.

”Viime viikonlopun tutustumispäivä oli hieno kokemus, ja myös golfbägi on hankittu! Pienin askelin kohti golfariutta”, Hjerp nauraa.

Uuteen tehtäväänsä Hjerp tuo lajiliittotuntemuksensa lisäksi spesifiä osaamista myös vireillä olevan osakeyhtiön perustamisesta. Hän toivoo voivansa auttaa hallinnollisissa tehtävissä ja vapauttaa etenkin toiminnanjohtajan aikaa johtamiseen.

Ensivaikutelmat sekä lajista että liiton toimistosta ovat olleet rennot ja mukaan ottavat.

”Mielikuva golfista lajina on muuttunut jo nyt lyhyen ajan sisällä helpommin lähestyttäväksi. Odotan innolla hommiin sisälle pääsemista”, Hjerp kertoo.

Tervetuloa Miia!