SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfliitolle uusi puheenjohtaja ensi vuoden alusta

Seuroille13. Syyskuuta 2022

Suomen Golfliitolle valitaan uusi puheenjohtaja marraskuun liittokokouksessa, kun nykyisen puheenjohtajan Hanna Hartikaisen kaudet tulevat täyteen. Hanna Hartikainen on luotsannut Golfliittoa kolme kaksivuotiskautta, eikä näin ollen liiton sääntöjen mukaan voi enää asettua ehdolle.

Golfliiton alueilta ja seuroilta odotetaan ehdotuksia uudesta puheenjohtajasta. Ehdotukset toimitetaan valintatoimikunnalle. Valintatoimikunta on lähettänyt golfseuroille kesäkuussa kirjeen, jossa on tiedotettu valintaprosessista ja sen aikataulusta. Myös ohjesäännön mukaiset osaamistarpeet on lueteltu. Valintatoimikunta käy ehdotukset läpi ja myös haastattelee kaikki ehdokkaat. Valintatoimikunnassa on puheenjohtajan lisäksi edustaja jokaiselta Golfliiton alueelta eli yhteensä seitsemän henkilöä.

Uusi puheenjohtaja valitaan lauantaina 26. marraskuuta, kun liittokokous kokoontuu Vantaalla. Uusi puheenjohtaja saa vedettäväkseen yhden Suomen suurimmista lajiliitoista.

Hanna Hartikainen (keskellä) on luotsannut Golfliittoa kuuden vuoden ajan. Kuvassa myös Golfliiton toiminnanjohtaja Juha Korhonen (vas.) sekä monessa liittokokouksessa puheenjohtajana toiminut Pekka Lindroos. (oik.)